Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Ce este bine de știut atunci când vorbim despre amenajare baie? Cum te poți bucura de efecte mari, cu ajutorul unor mici schimbări? Iată mai multe informații!

Ne dorim ca interiorul casei noastre să emane armonie, tihnă, eleganță, rafinament, dar să fie în egală măsură, mărturia lucrului bine făcut, rezultatul imaginației noastre, a bunului gust pentru amenajări, pentru design interior.

Ca orice încăpere din locuința noastră, baia ocupă un loc special, spațiul cu utilități nenumărate, locul unde începe relaxarea ori de câte ori revenim acasă după o zi extenuantă, ori după încheierea activităților zilnice. Impactul vizual are un rol important în inducerea stării de bine a fiecăruia dintre noi, fapt pentru care încercăm de fiecare dată să așezăm lucrurile, să păstrăm o anumită ordine a lor sau să amenajăm totul astfel încât să coincidă cu stilul nostru de viață, să acopere propriile necesități, dar să confere aerul unui cămin, a unei case unde fiecare membru al familiei se regăsește. Pe același principiu funcționează și amenajarea băii.

Trebuie să ne păstrăm stilul propriu ori de câte ori alegem să realizăm această amenajare baie sau dorim să aducem mici schimbări, care, surprinzător pot să creeze efecte mari. Orice modificare trebuie astfel stabilită încât să potrivească detaliilor din restul încăperii, cu obiectele sanitare sau de decor existente deja, făcând referire la culori, imprimeurile plăcilor decorative pentru pereți și pardoseală, mărimea și dispunerea lor, dar și dimensiunile încăperii.

O mică schimbare, dar cu un efect wow este înlocuirea căzii de baie clasice cu una futuristă, asimetrică, de dimensiuni potrivite cu lavoarul și vasul de toaletă, iar dacă spațiul încăperii nu este foarte generos, pentru a o delimita de restul camerei, poți folosi un paravan de cadă asimetrică. Efectul va fi neașteptat de plăcut, utilitatea obiectului sanitar ales va râmâne aceeași, iar tu te vei simți copleșit de frumusețea băii tale. Poți alege și un lavoar cu linii drepte, adânci, care dă impresia de spațiu, de masiv și care poate întregi aspectul modern al băii, indiferent de culoarea sau dimensiunile alese. Forma este cea care sparge tiparele, dă acel aer de nou, de trendy, cu o utilitate bună și un aspect deosebit, rupt de clasic.

Dacă ești o persoană îndrăgostită de stilul retro, poți aduce băii tale acel aer vintage, alegând robineți stilizați, din alamă. Dar și accesoriile de baie, deși nu reprezintă o investiție mare, schimbarea lor aduce efecte mari, înlocuirea celor vechi cu unele moderne, pot să creeze în baia ta efectul scontat, pot aduce acel plus de care ai nevoie pentru propria relaxare, confort, bună dispoziție.

Dar o schimbare majoră o constituie chiar înlocuirea plăcilor decorative după un singur perete, pe care nu sunt dispuse obiecte sanitare, în culori, forme sau imprimeuri care pot da senzația de spațiu acolo unde încăperile au dimensiuni reduse, pot rezona frumos cu celelalte obiecte sanitare, accesorii sau obiecte decorative care întregesc baia. Efectele se pot obține și din modul în care dispui plăcile decorative pentru pereți și pardoseală, obiectele sanitare, ce tip de obiecte decorative alegi pentru baie, ce culori sau dimensiuni preferi, ce stil ai abordat,  nu numai în baie, dar și în restul casei.

Indiferent de cât timp petreci acasă, indiferent de cât timp petreci în această încăpere, este o una care pe lângă faptul că aduce maximă utilitate, aduce și o stare de liniște, de relaxare, este locul unde intimitatea, starea de bine și confortul își spun cuvântul. Din acest motiv se poate spune că ești singura persoană care își poate asigura un confort pe măsura cerințelor, fie și înlocuind o parte din dispozitivele existente, fie aducându-le unele îmbunătățiri, achiziționând accesorii sau obiecte decorative în trendurile actuale, conform stilului abordat, care oferă garanția lucrului bine făcut, de calitate și durabil.

Alege să faci modificări mici atunci când vine vorba despre amenajare baie, care nu necesită efort sau o investiție colosală, dar care au un efect major.

Recomandari