Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti bune pentru utilizatorii Revolut. Dezvoltatorii aplicatiei fintech au lansat si versiunea web a platformei, iar utilizatorii se pot autentiica direct din browser.

Iata ce pasi ai de urmat pentru a accesa Revolut Web

  • Acceseaza app.revolut.com
  • Introdu numarul de telefon si PIN-ul pe care le folosesti in aplicatia de mobil
  • Autorizeaza autentificarea din aplicatia de mobil

Versiunea web a aplicatiei le ofera utilizatorilor acces la conturi, carduri, dar si la istoricul tranzactiilor. De asemenea, clientii au posibilitatea sa modifice setarile de securitate, cum ar fi inghetarea cardului sau deblocarea PIN. La ora actuala, din interfata web lipsesc serviciile de investitii si cele de transfer bani. Probabil, in cel mai scurt timp vor fi adaugate si in versiunea desktop.

Dupa ce ai inchis interfata web a Revolut, la urmatoarea autentificare, din motive de securitate, este necesar sa urmezi din nou toti pasii enuntati mai sus. Peste 1,2 milioane de romani folosesc serviciile Revolut. In Europa, Revolut numara peste 13 milioane de clienti.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here