Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Whats App este una dintre cele mai folosite aplicatii de mesagerie la nivel mondial. Schimbarea pe care compania a anuntat-o se refera la posibilitatea aplicatie de a deveni un intermediar pentru plati si gestiune financiara.

Utilizatorii din Brazilia sunt primii care vor avea posibilitatea sa efectueze un trasfer de bani prin intermediul Whats App. Procedura de transfer a banilor va fi la fel ca cea de transfer a fotografiilor sau a fisierelor.

Infrastructura din spatele acestei noi schimbari are la baza sistemul Facebook Pay. Facebook promite ca noul sistem va fi foarte sigur si foarte rapid. Primele zvonuri aratau ca aceasta optiunea va debuta in India.

Whats App va deveni un adversar pentru Revolut

Revolut este lider pe piata fintech, iar Whats App va intra incet si sigur pe acest segment. In Romania, a doua cea mai mare piata Revolut, noua optiune de la Whats App va fi primita cu bratele deschise. Noua optiune ar fi utila pentru transferurile zilnice de bani, dar si pentru afacerile mici. Specialistii din zona fintech spun ca o astfel de optiune ar putea ajuta chiar reducerea evaziunii fiscale.

Cand va fi disponibila noua optiune in Romania

Momentan nu avem date oficiale despre disponibilitate din celelalte zone de pe glob. In viitorul apropiat ne vom bucura de aceasta metoda rapida de transfer. Specialistii in aplicatii financiare se asteapta ca o parte dintre utilizatorii Revolut sa migreze spre Whats App.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here