Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

CSX este noul rival pentru aplicatiile Revolut si N24. Aceasta este dezvoltata de Banca elvetiana Credit Suisse si va oferi tranzactii financiare gratuite, dar si un serviciu digital de administrare a activelor.

CSX va fi lansata pe piata din Elvetia in luna octombrie a acestui an, iar apoi se va extinde pe pietele din diferite tari. Platforma include un card de debit, optiunea de a aplica pentru diferite credite, dar si instrumente pentru investitii si pensii. Din luna noiembrie CSX le va oferi clientilor un sistem prin care isi pot administra activele si averile.

Succesul Revolut a avut un impact negativ in activitatea bancilor clasice

Revolut este una dintre cele mai indragite si utilizate aplicatii de banking digital pe plan international. Aplicatia a atras zeci de milioane de clienti, iar o parte dintre acestia au renuntat la serviciile oferite de bancile clasice.

Banca elvetiana Credit Suisse va inchide un sfert din sucursalele fizice, iar toata atentia se va concentra pe serviciile digitale de banking.

Ramane de vazut daca CSX se va bucura de succes si daca unii utilizatori Revolut vor fi dispusi sa migreze spre noul serviciu elvetian.

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here