Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti bune pentru utilizatorii Revolut. Compania adauga functii noi cu ajutorul carora utilizatorii vor putea sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente, direct din aplicatie.

Revolut va trimite notificari catre utilizatori in momentul in care urmeaza sa fie efectuata o plata planificata. De asemenea, aplicatia ii va anunta pe utilizatori atunci cand nu au fonduri suficiente pentru plata abonamentelor lunare (Netflix, Spotify, etc). Plata oricarui abonament poate fi blocata si deblocata direct din aplicatie.

”Abonamente”, noua functionalitate Revolut

Cu alte cuvinte, cei care folosesc Revolut vor putea sa vada cati bani cheltuiesc pe fiecare plata planificata. Blocarea si deblocarea se pot efectua fara ca oamenii sa acceseze site-ul comerciantului respectiv. Avand in vedere ca toate abonamentele vor fi centralizate intr-o singura sectiune, utilizatorii Revolut le pot identifica mai usor pe cele pe care nu le mai doresc.

Noua functionalitate joaca rolul unui istoric de plati, iar oamenii isi pot gestiona mai bine resursele financiare. De asemenea, este utila si in situatia in care uiti ca nu mai ai fonduri necesare pentru plata unui abonament, iar ”cand ti-e lumea mai draga” te trezesti ca accesul la serviciul respectiv a fost suspendat pentru neplata.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here