Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Revolut a reusit sa atraga simpatiile utilizatorilor europeni, in special ale romanilor. Fintech-ul britanic tocmai a lansat Revolut Plus pentru a adapta serviciile companiei in contextul pandemiei crizei cu noul Coronavirus.

Revolut renunta la serviciile pentru travel

Revolut Plus costa 3 lire sterline pe luna in Marea Britanie. Anul 2020 a insemnat o pauza serioasa in activitate, dar mai ales in calatorii. Revolut Plus vine fara beneficiile pe care le aveam atunci cand calatoream peste mari si tari. La ora actuala, serviciul nu este disponobil in Romania, dar in tara noastra va costa in jur de 15 – 20 de lei pe luna. Revolut Premium costa 30 de lei, iar abonatii pachetului Metal platesc 30 de lei lunar.

Ce ofera Revolut Plus

Acest abonament ofera protectie pentru bunurile cumparate cu cardul Revolut. Concret, ai o asigurare de pana la 1000 de lire sterline pentru bunuri deterioare sau furate. De asemenea, clientii au posibilitatea sa returneze produsele ahitate cu cardul Revolut in termen de 365, iar stornarea se va face in contul Revolut.

In cazul in care concertul pentru care ati cumparat bilet s-a amanat, Revolut Plus faciliteaza returnarea mult mai rapida a banilor. Revolut Plus vine cu niste lipsuri cum ar fi asigurarea de calatorie si posibilitatea de schimb valutar nelimitat.

 

Conform informatiilor furnizate de fintech-ul britanic, Revolut Plus ar trebui sa fie disponobil de saptamana viitoare in majoritatea statelor europene printre care si Romania.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here