Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti bune pentru utilizatorii Revolut din Romania. Fintech-ul britanic va lansa conturi curente locale si pentru utilizatorii din tara noastra. Lansarea va avea loc in cadrul unui parteneriat cu cei de la Libra Internet Bank.

Utilizatorii vor putea incasa salariul direct in contul Revolut

Sunt sigur ca ti-ai dorit sa poti sa incasezi macar o data salariul pe Revolut. Ei bine, acest lucru devine posibil chiar de la finalul acestei saptamani. Cu alte cuvinte, iti vei putea primi salariul direct in contul Revolut si poti sa planifici toate tranzactiile direct din aplicatie.

Utilizatorii vor putea incasa banii in RON din orice cont local si vor putea sa transfere suma in contul Revolut rapid, simplu si fara comisioane.

“IBAN-urile locale sunt una dintre dintre cele mai cerute functionalitati pe piata locala, avand in vedere faptul ca inca vedem discriminare a IBAN-urilor in Romania, iar bancile traditionale nu permit clientilor sa efectueze tranzactii transfrontaliere în RON. Ne bucuram sa anuntam ca, fiecare utilizator Revolut din România va beneficia de propriul cont local, disponibil direct in aplicatie, de la finalul acestei saptamani. Le oferim astfel utilizatorilor nostri din Romania o experienta cu adevarat locala, insa la standarde globale. Revolut poate deveni astfel contul principal pentru utilizatorii romani, acestia avand la dispozitie o modalitate mai buna, mai rapida si mai convenabila de a-si gestiona intreaga viata financiara, direct din aplicatie”, a declarat Irina Nicoleta Scarlat, Global Head of Growth la Revolut.

Revolut in Romania

Pozitia Revolut in Romania este din ce in ce mai puternica. Peste 1,25 milioane de utilizatori romani si-au deschis cont in aplicatie in ultimii 2 an si jumatate. Volumul total al tranzactiilor a depasit 6 miliarde de euro. Pusculitele digitale ”Vaults” au adunat peste 40 milioane de lei din restul ramas dupa fiecare tranzactie, contributii individuale sau plati recurente, mentioneaza oficialii fintech-ului britanic.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here