Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dacă sunteți în căutarea unui computer comprimat ieftin, cele mai noi Tablete E-ink de la Huawei pot fi potrivite perfect. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați una dintre aceste tablete. Mai jos sunt enumerate câteva dintre caracteristicile pe care ar trebui să le căutați. Acestea includ durata de viață a bateriei, designul și afișajul e-ink.

e-ink display

Tableta de hârtie Huawei notepad are un afișaj e-ink, un tip de tabletă care simulează scrierea pe hârtie. Nu folosesc o lumină de fundal, astfel încât textul și imaginile afișate sunt la fel de clare și clare ca pe o hârtie standard.

Hârtia Huawei MatePad rulează pe HarmonyOS 2.0, o versiune de Android personalizată pentru tablete e-ink. Deși păstrează unele gesturi ale tabletei, sistemul de operare este optimizat pentru tabletele e-ink. De exemplu, ecranul de pornire evidențiază cele mai recente Note, Mesaje Primite, Cărți, întâlniri din Calendar și multe altele.

Hârtia Huawei MatePad are un afișaj E-ink de 10,3 inci cu o rezoluție de 1872 x 1404 pixeli. Hârtia Huawei matepad paper tableta eink are, de asemenea, un strat special anti-orbire care menține ecranul lizibil chiar și sub lumina directă a soarelui. În plus, hârtia Huawei notepad acceptă 32 de niveluri de luminozitate, facilitând citirea documentelor de pe tabletă. Hârtia Huawei notepad acceptă un stilou special care este menit să simuleze scrierea pe hârtie.

În ceea ce privește aspectul, hârtia Huawei MatePad are un afișaj E-Ink și este disponibilă în negru. Partea din spate a tabletei are logo-ul Huawei. Butonul său de alimentare se dublează ca senzor de amprentă. Atât hârtia MatePad, cât și Huawei MateBook E au o configurație similară. Cu toate acestea, există diferențe între cele două. Hârtia MatePad vine cu un stylus și o carcasă Folio din piele vegană.

Afișajul e-ink asemănător hârtiei de pe hârtia Huawei Notepad are o certificare TUV-Rheinland, ceea ce indică faptul că dispozitivul este sigur pentru utilizare. Tableta de hârtie HUAWEI notepad este proiectată pentru uz general.

Durata de viață a bateriei

Acesta a fost inițial disponibil în negru, dar acum este disponibil și în alb. Dispune de un afișaj în tonuri de gri cu o densitate de 227 pixeli pe inch, lumină albastră scăzută și fără pâlpâire. Ecranul său are unghiuri largi de vizualizare și o senzație confortabilă similară hârtiei simple. Bateria hârtiei Huawei notepad este un 3625mah enorm. Cu o conexiune Wi-Fi și Bluetooth 5.2, dispozitivul poate dura până la 28 de zile.

Ecranul tabletei de hârtie Huawei notepad este unul dintre cele mai bune dintre toate cititoarele electronice. Ecranul e Ink nu provoacă încordarea ochilor, iar lumina nu este albastră sau enervantă. Acest lucru îl face perfect pentru citirea cărților electronice. Huawei include o aplicație numită Librăria Huawei. Are difuzoare stereo care oferă un sunet clar cu bas profund. Se simte robust și bine construit, iar Huawei include două accesorii cu dispozitivul, inclusiv un stylus.

Proiectare

Ecranul său de 1.872 pe 1.404 pixeli este clar și clar, cu o lumină reglabilă care se adaptează condițiilor de iluminare. Stiloul său se simte receptiv la atingere și a alunecat ușor pe ecran cu abia frecare. Această tabletă are o durată de viață surprinzător de lungă a bateriei pentru o tabletă de hârtie, cu până la zece ore de utilizare dintr-o singură încărcare.

Tableta de hârtie este un produs nou de la Huawei și se adresează sectorului de birouri creative și inteligente. Tableta are, de asemenea, modul de reîmprospătare inteligent care ajustează automat rata de reîmprospătare pentru a se potrivi tipului de conținut deschis. Huawei a făcut din hârtia Huawei notepad un partener excelent pentru o varietate de sarcini de scriere și citire.

Hârtia MatePad are o copertă din spate asemănătoare pielii, care se simte netedă pe mână. Are un senzor de amprentă încorporat în lateral și este moderat de fiabil. Având în vedere că Huawei se concentrează pe furnizarea de tablete cu o experiență premium, hârtia MatePad merită investiția.

Hârtia MatePad rulează o versiune a software-ului Huawei HarmonyOS 2. De asemenea, are o tastatură pe ecran și un stylus cu un creion m de generația a 2-a. Stiloul este, de asemenea, inclus în hârtia MatePad, astfel încât să îl puteți folosi pentru a face mai mult decât să scrieți.

Recomandari