Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Huawei urmează sa-si lanseze seria P în anul 2022.

Huawei P40 Lite E este un smartphone ce are un display LCD de 6,4 inch alimentat de procesorul octa-core Hisilicon Kirin 710F, 4 GB RAM și o baterie de 4000 mAh. Senzorul principal de 48 MP combinat cu un obiectiv ultra-wide de 8 MP și o cameră frontală de 8 MP. O husa Huawei P40 Lite E va va menține telefonul dumneavoastra in siguranta.

Husa 5-Blair

Husa Huawei P40 Lite E 5-Blair este realizată din material TPU de cea mai înaltă calitate. Designul de pe spate adaugă un aspect personalizat telefonului, protejându-l în același timp și de zgârieturi. Revenind la protecția ecranului și a camerei, deflectoarele ridicate și cele patru colțuri echipate cu pernă de aer rezistentă la șocuri oferă siguranță maximă împotriva căderilor accidentale.

Husa GGEBKEA

GGEBKEA pentru Huawei P40 Lite E este realizată cu un finisaj mat, oferind telefonului un aspect elegant și minimal. Acest model de husă previne îngălbenirea, decolorarea și zgârierea carcasei.

Husa tip oglindă 5 Blair

Husa tip oglindă de la 5-Blair pentru Huawei P40 Lite E este proiectată cu PC pe față și pe spate, iar piele PU pentru porțiunea de conectare. Această husă oferă protecție completă telefonului tău. De asemenea, husa telefonului protejează telefonul de praf, murdărie, zgârieturi și pete de amprentă. Oglinda transparentă are funcția de a vizualiza ora, data și vremea. Este disponibilă în multe culori.

Husa TenYll Mirror

TenYll Mirror este realizată din material mat și pe spate și pe părți laterale, husa telefonului asigură protecție maximă împotriva căderilor, loviturilor și zgârieturilor. Partea frontală a husei afișează automat ora, vremea și data, fără a fi necesar să ridicăm capacul. Acest lucru elimină, de asemenea, nevoia de a avea o protecție separată pentru ecran.

Husa Meweri

Următoarea husă de pe listă este husa Huawei P40 Lite E pe nume Meweri. Aceasta este realizată cu un finisaj mat, oferind telefonului un aspect elegant și minimal. Este fabricata dintr-un material moale din microfibră și marginea din cauciuc cu gel lichid anti-alunecare care amortizează eficient impacturile și loviturile în caz de cădere. Decupaje precise permit accesul ușor la toate butoanele și porturile de încărcare.

Husa transparentă HHUAN

Husa HHUAN pentru Huawei P40 Lite E este fabricată din sticlă securizată de înaltă calitate pentru protectia ecranului și material siliconic moale pentru capacul din spate, care oferă protecție împotriva căderilor, loviturilor și uzurii. Folia are o acoperire hidrofobă și oleofobă care reduce vizibil petele.

Husa TenYll Heavy Duty

Următoarea husa Huawei P40 Lite E de pe listă este husa rezistentă TenYll, care oferă rezistență maximă la șocuri și oferă protecție maximă împotriva murdăriei, zgârieturilor şi loviturilor.

Husa PULEN

Spre deosebire de husele Armor, husa PULEN are un finisaj mat, oferind telefonului un aspect elegant și minimal. Acest model de husă previne îngălbenirea, decolorarea și zgârierea carcasei. Decupajele precise se potrivesc cu majoritatea cablurilor, iar husa îl face să pară mai subțire.

Husa TenYll Hybrid Armor

Cea mai bună husa Huawei P40 Lite E este TenYll Hybrid Armor. Husa oferă protecție la șocuri. Stratul interior este din silicon TPU și PC, iar designul prezintă o textură cu fibre de carbon ce oferă o aderență mai puternică a telefonului. Marginile ridicate din jurul camerei și al ecranului oferă protecție suplimentară, protejându-le de zgârieturi, lovituri și impacturi mai puternice. Husa deţine un suport încorporat care oferă o experiență mai plăcută de vizionare a unui film bun.

Huawei P40 Lite E este unul dintre cele mai căutate telefoane disponibile la vânzare în acest moment. Aceste modele de huse oferă protecţie grantată, făcându-l în acelaşi timp să pară mai elegant.

Recomandari