Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Există multe lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un tracker de fitness, dar care este cel mai bun? Cel mai bun va depinde de preferințele dvs. personale, așa că haideți să aruncăm o privire la caracteristicile cheie ale Huawei band 7.

Caracteristici ale huawei band 7

Cel mai recent model al liniei Huawei Band este Huawei Band 7 Wilderness Green. Această bandă este ușoară și extrem de subțire, realizată dintr-un polimer durabil. Măsoară 44 mm Lungime, 26 mm lățime și zece mm grosime. Huawei a proiectat banda pentru a fi confortabilă și ușor de utilizat, indiferent dacă sunteți în mișcare sau doar vă așezați.

Pe lângă un buton de control al dispozitivului, Huawei Band 7 are mai mulți senzori, inclusiv un accelerometru, giroscop, senzor de ritm cardiac și un senzor optic de ritm cardiac. Dispozitivul are, de asemenea, un senzor SpO2, care detectează apneea de somn și oferă date în timp real despre ritmul cardiac și nivelurile de oxigen din sânge.

În afară de faptul că are un rating impermeabil de până la 50 de metri, Huawei Band 7 are și o caracteristică cunoscută sub numele de Always-On, care vă permite să vedeți ecranul în orice situație. Senzorul SpO2 poate detecta, de asemenea, apneea de somn și vă poate avertiza dacă vă confruntați cu un episod.

Durata de viață a bateriei

Durata de viață a bateriei huawei band 7 este destul de impresionantă, până la 14 zile. În plus, banda este rezistentă la apă până la 5ATM, ceea ce înseamnă că poate fi utilizată chiar și sub apă.

Huawei Band 7 este rezistent la apă până la 50 de metri și oferă funcții automate de monitorizare a SpO și a ritmului cardiac. Acesta utilizează un algoritm inteligent de economisire a energiei și hardware pentru a detecta activitatea unui utilizator și să le notifice dacă acestea sunt în afara intervalului recomandat. În plus, trupa acceptă 96 de moduri de antrenament și oferă acces la funcțiile cheie ale telefonului, cum ar fi vremea, comenzile muzicale și mementourile. Puteți lua, de asemenea, snaps și trimite mesaje rapide cu bratara.

Huawei Band 7 oferă o mulțime de funcționalități pentru prețul său. Este ușor de utilizat, este confortabil și acceptă o gamă largă de funcții de monitorizare a sănătății. Este posibil să setați mementouri și să primiți apeluri de pe telefonul smartphone utilizând conectivitatea Bluetooth a ceasului. Puteți chiar să configurați mesaje de răspuns rapid de la încheietura mâinii! Și pentru că trupa are propriul microfon încorporat, este ușor să răspundeți la un mesaj text cu ajutorul microfoanelor integrate ale Huawei Band 7.

Butonul de stare antrenament

Huawei Band 7 are un nou buton de stare a antrenamentului, care oferă purtătorului valori de nivel înalt, cum ar fi indicele capacității de rulare (RAI), VO2Max și timpul de recuperare. De asemenea, oferă evaluări de antrenament bazate pe date, sfaturi de antrenament și notificări stresshow de la.

Dacă sunteți nou la această caracteristică, o puteți găsi cu ușurință pe ecranul de pornire al Huawei Watch. Doar atingeți-l sau glisați-l în sus pentru a vedea conținutul său. Veți vedea apoi diferite tipuri de date pe baza a ceea ce ați făcut în timpul antrenamentului. De asemenea, Huawei Watch își resetează datele în fiecare seară la miezul nopții, astfel încât să puteți vizualiza istoricul antrenamentului mai târziu.

Huawei Band 6 are 96 de moduri de antrenament.Modurile de bază înregistrează ritmul cardiac și caloriile arse. Pe de altă parte, modurile profesionale au funcții de urmărire mai detaliate. De exemplu, atunci când alergați în aer liber, puteți urmări lungimea pasului, ritmul și presiunea de antrenament. De asemenea, puteți găsi timpul de recuperare, care este important pentru fitness.

Dacă doriți să vă cunoașteți ritmul cardiac în repaus, puteți accesa setările aplicației Huawei Health. Puteți seta o valoare ridicată (100 bpm), ritm cardiac scăzut și monitorizare continuă a ritmului cardiac. De asemenea, puteți seta alerte pentru momentul în care ritmul cardiac scade sub un anumit nivel (40 bpm sau mai jos) sau ritmul cardiac scăzut.

Alte caracteristici ale Huawei Band 7 sunt destul de utile. Pe lângă faptul că vă anunță ritmul cardiac și SpO2, vă permite, de asemenea, să vă urmăriți activitatea și să primiți notificări pe telefon. Puteți chiar să verificați vremea și să trimiteți mesaje rapide chiar de la încheietura mâinii. De asemenea, puteți vizualiza obiectivele și notificările zilnice. Huawei Band 7 este perfect pentru cei care doresc să rămână sănătoși și în formă. Și dacă nu sunteți activ în acest moment, Huawei Band 7 este pentru dvs.!

Recomandari