Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Dacă sunteți pe piață pentru un nou smartwatch, Huawei Fit 2 Active Sakura Pink este un ceas de fitness elegant și versatil. Capacitățile sale extinse de monitorizare a sănătății includ ritmul cardiac, monitorizarea somnului și a saturației oxigenului, precum și nivelul de stres. Și dacă doriți să mergeți în plus și să profitați la maximum de smartwatch-ul dvs., Huawei Fit2 active Sakura Pink este ceasul pentru dvs.

Caracteristici

Este un dispozitiv de antrenament extrem de versatil, care oferă o monitorizare cuprinzătoare a sănătății. Numeroasele sale caracteristici includ monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea saturației oxigenului, monitorizarea somnului și monitorizarea nivelului de stres.

Dacă sunteți îngrijorat de cât de mult antrenament obțineți, capacitatea de monitorizare a ritmului cardiac huawei fit 2 vă va ajuta. De asemenea, are un player muzical încorporat și acces la AppGallery. Camera încorporată Huawei Fit 2 îi permite să facă fotografii ale corpului tău. Și GPS-ul încorporat îl face ușor de a găsi traseul în trasee breadcrumb.

Ecranul Huawei Fit 2 este cu 18,6% mai mare decât predecesorul său. Raportul ecran-corp este de 72,2%. Are un GPS încorporat și senzor de ritm cardiac. Fit 2 include un GPS, 97 de moduri sport și apeluri Bluetooth. În ciuda prețului scăzut, acesta vine cu o mulțime de funcții inteligente pentru un dispozitiv low-cost. Caracteristicile sale GPS și audio încorporate îl fac un instrument perfect pentru pasionații de fitness. Are răspunsuri încorporate și promite să adauge răspunsuri rapide la alte aplicații în viitor.

Durata de viață a bateriei

Huawei Fit 2 are o durată de viață a bateriei de aproximativ 12 ore. Ceasul rulează pe o baterie de 180 mAh, care este suficient de bună pentru a dura o săptămână de utilizare regulată. Cu GPS-ul care rulează, durata de viață a bateriei ceasului este de aproximativ nouă până la 12 ore. Este nevoie de cinci minute pentru a încărca bateria folosind un încărcător magnetic.

Durata de viață a bateriei de pe Huawei Fit 2 este impresionantă. Ceasul are șase zile complete de utilizare atunci când este complet încărcat. Ceasul vine, de asemenea, cu fețe de ceas AOD preîncărcate și un încărcător proprietar.  Unul dintre principalele avantaje ale Huawei Fit 2 este capacitatea sa de a stoca până la 5.000 de melodii. Ceasul are 23.540 MB de spațiu de stocare gratuit și un difuzor mono încorporat.

Senzor GPS

Senzorul GPS de pe Huawei Fit 2 este un plus util pentru pasionații de fitness. Puteți încărca ruta utilizând aplicația Huawei Health pentru a vedea o hartă pe ceas. Doar urmați linia albastră și virați la stânga sau la dreapta pentru a vă deplasa de-a lungul traseului.

Are un monitor de oxigen din sânge SPO2 și GPS. De asemenea, măsoară stresul și ritmul respirator și recomandă exerciții de respirație pe baza datelor dvs. Huawei Fit 2 are o baterie de 200 mAh și poate fi utilizat timp de 20 de ore. De asemenea, oferă apeluri Bluetooth și răspunsuri rapide. Dacă sunteți în căutarea unui tracker de fitness cu senzor GPS, Huawei Fit 2 ar putea fi pentru dvs.

Huawei Watch Fit 2 este un tracker de fitness cu aspect bun, cu câteva caracteristici foarte utile. Are senzor GPS, monitor de ritm cardiac și monitor de oxigen din sânge SPO2 și oferă rezistență la apă de 50 M (5 ATM). În plus, ceasul are un sistem de satelit încorporat. O altă caracteristică notabilă este antrenorul de fitness Audio animat și apelarea Bluetooth.

Huawei Watch Fit 2 arată similar cu primul model, cu designul său subțire și dreptunghiular și un singur buton lateral. Are un ecran AMOLED de 1,74 ” cu o densitate de pixeli de 336 pixeli. Huawei Watch Fit 2 vine cu o varietate de fețe de ceas și are un finisaj mat. Huawei Fit 2 este disponibil în trei modele diferite: standard, activ și XL.

Caracteristici de navigare

Senzorul GPS și Galeria de aplicații sunt printre cele mai impresionante caracteristici ale Huawei Fit 2. Dispozitivul are un player de muzică încorporat, GPS și acces la AppGallery. De asemenea, oferă notificări, cum ar fi apelurile și mesajele primite. Oferă un ecran mai mare, de 1,74 inci, cu o rezoluție de 480 x 336 pixeli. Dispozitivul acceptă, de asemenea, sistemul de operare intern al Huawei, Harmony OS 2.0.

Huawei Fit 2 are capabilități GPS și peste 100 de moduri de antrenament. De asemenea, are senzori GPS și SpO2 încorporați, permițându-i să răspundă la apeluri în timpul exercițiilor fizice. În plus, Fit 2 acceptă o aplicație de sănătate și wellness care ajută utilizatorii să-și gestioneze stilul de viață activ. Ceasul poate trimite chiar mesaje text pentru a vă reaminti să mențineți obiceiuri sănătoase.

Recomandari