Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Cu toții ne-am întrebat: Huawei Nova Y70 merită banii? Care este capacitatea bateriei, care este calitatea construcției? Și cum rămâne cu faimoasa cameră frontală? Citiți mai departe pentru a afla. Iată o revizuire cuprinzătoare Huawei Nova Y70! De asemenea, consultați specificațiile noastre complete Huawei Nova Y70 și capacitatea bateriei!

Cu o durată lungă de viață a bateriei, Huawei Nova Y70 plus este o sursă nesfârșită de plăcere. Cu noul mod de încărcare inversă, modul baterie descărcată și modul de așteptare, puteți obține mai multă plăcere de la telefon. Alte caracteristici ale acestui smartphone includ Camera triplă de 48mp+5 + 2 AI, afișajul de 6,75 inci și camera frontală de 8MP.

Huawei nova Y70 are un ecran HD+ de 6,75 inci. Ecranul ocupă optzeci și patru la sută din panoul frontal și este înconjurat de o crestătură. Dispozitivul are, de asemenea, un scaner de amprente digitale și un port USB-C. În ceea ce privește performanța, Huawei nova Y70 este un smartphone cu buget bun.

HUAWEI nova Y70 oferă, de asemenea, capabilități dual SIM și o cameră de adâncime de 2MP. Cei care caută o experiență de joc captivantă vor fi mulțumiți de afișajul său cu două tonuri. Există, de asemenea, funcții precum întunecarea inteligentă, ecranul luminos și modul E-book care facilitează vizualizarea. O memorie RAM de 4 GB asigură o performanță lină și multi-tasking.

Specificatii

Distracția infinită și durata de viață a bateriei sunt doar câteva dintre caracteristicile Huawei Nova Y70. De asemenea, oferă alte funcții, cum ar fi încărcarea inversă, modul baterie descărcată și modul de așteptare. Acest smartphone are o cameră triplă de 48mp+5 + 2 AI pentru a face fotografii de înaltă calitate. În plus, vă veți bucura, de asemenea, de ecranul mare 6.75 inch și de camera selfie 8MP.

Pentru cei care caută un smartphone accesibil, Huawei oferta nova y70 ar putea fi o alegere excelentă. Ecranul este, de asemenea, mai mare și oferă o claritate superioară. Bateria sa de 6.000 mAh îl face un șofer zilnic excelent. Camera triplă din spate este, de asemenea, un plus excelent pentru dispozitiv.

Vine cu sistem de operare Android 11, un ecran IPS LCD HD+ de 6,75 inci, camere triple spate și un senzor principal frontal de 8MP. Telefonul vine cu o baterie de 6.000 mAh și tehnologie Huawei SuperCharge de 22W.

Capacitatea bateriei

Huawei Nova Y70 are o baterie de 6000 mAh cu durată lungă de viață. În funcție de modul de utilizare, bateria poate dura până la o săptămână. Cu opțiunea modului de așteptare, poate dura până la douăsprezece ore. Capacitatea bateriei acestui telefon este foarte impresionantă pentru un smartphone din această gamă de prețuri. Huawei Nova Y70 are o gamă de trei scheme de culori: alb, negru sau aur roz.

HUAWEI nova Y70 are un exterior din sticlă 2.5 D care curge prin degete și ochi. Disponibil într-o varietate de opțiuni de culoare, dispozitivul are o baterie mare și are nevoie doar de încărcare de aproximativ două ori pe săptămână. Durata de viață a bateriei telefonului este surprinzător de impresionantă și poate dura până la 12 ore cu doar 5% încărcare. De asemenea, poate înregistra trei ore de videoclip cu doar zece minute de suc.

Huawei Nova Y70 Plus este un smartphone nou, accesibil. Dispune de un ecran de 6,75 inci cu un panou LCD IPS și un procesor necunoscut. Capacitatea bateriei Huawei Nova Y70 este bună pentru majoritatea utilizărilor. Durata de viață a bateriei acestui telefon este de aproximativ o zi.

Construiți calitatea

Calitatea de construcție a Huawei Nova Y70 este decentă. Calitatea audio a telefonului este mediocră în cel mai bun caz. Nova Y70 are un sistem bun de gestionare a fișierelor și 128 GB de stocare, ceea ce este mai mult decât suficient pentru stocarea conținutului multimedia.

Afișajul Huawei Nova Y70 este decent. Telefonul are un ecran de 6,75 inci cu rezoluție HD+ și un raport de aspect de 20:9. Crestătura este mică și abia obstrucționează vederea în timp ce este utilizată. Ecranul său are, de asemenea, controale de bază ale gesturilor, dar puteți trece la o bară de control cu trei butoane, dacă preferați. Y70 are un contrast și o luminozitate excelente.

În ceea ce privește designul, Huawei nova Y70 este subțire și are un aspect premium. Vine cu o carcasă transparentă din silicon și adaptor de încărcare. De asemenea, vine cu un senzor de amprentă în butonul de alimentare și o crestătură a ecranului de afișare dewdrop-esque.

Recomandari