Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Huawei MateView Se este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să-și actualizeze laptopul. Spre deosebire de multe alte modele, este echipat cu o gamă completă de opțiuni de conectivitate, inclusiv încărcare de 65W și două porturi USB-A. Dacă doriți să vă păstrați laptopul cât mai elegant și sofisticat posibil, veți dori să căutați o stație de andocare care acceptă o stație de andocare.

Precizia culorilor Huawei MateView

Afișajul Huawei MateView este capabil să afișeze o gamă largă de culori. Dispozitivul este capabil să afișeze culori mai precise decât se aștepta, cu roșu și albastru prezentate bine. Dispozitivul include o măsurare a temperaturii culorii.

MateView are un mod unic de a controla OSD. Folosește o bară inteligentă sub ecran care conține opțiuni OSD de nivel superior. Utilizatorii pot regla rapid gama de culori, sursa de intrare, luminozitatea și confortul ochilor. Există, de asemenea, un control al volumului pe ecran care vă permite să glisați spre stânga sau spre dreapta pentru a selecta modul nativ. Dispozitivul este, de asemenea, ușor de utilizat și are un ecran mare care este confortabil de privit.

Are un raport de aspect 3: 2 și un design elegant. Precizia culorii este respectabilă. Dispozitivul merită banii dacă sunteți în căutarea unui monitor de afaceri premium cu un ecran high-end. Are un raport atractiv de aspect 3: 2, un design subțire și o precizie decentă a culorii.

Gama sa largă de culori

Huawei MateView se oferă o gamă impresionantă de culori, cu o gamă completă de reproducere a culorilor. În ceea ce privește luminozitatea, dispozitivul are o gamă largă de redare a culorilor. Este capabil să capteze o gamă largă de culori și, prin urmare, este foarte compatibil cu orice sistem de calibrare a culorilor.

Gama largă de culori a MateView SE este unul dintre principalele sale puncte de vânzare, deci nu este numai bună pentru utilizarea de zi cu zi, ci și pentru jucători. Panoul IPS al dispozitivului acceptă gama DCI-P3, care este un standard mai larg.

Calitatea imaginii Huawei MateView GT este un alt punct de vânzare important. Gama sa largă de culori (92%) și acoperirea largă a culorilor (100%) asigură că sesiunile lungi de joc nu încordează ochii. Difuzoarele duale de 5W ale dispozitivului sunt, de asemenea, excelente. Designul său minimalist și raportul de aspect de înaltă rezoluție 3:2 îl diferențiază de restul pieței monitorului de 28 inch.

O altă caracteristică cheie pentru MateView GT este crucea și controlul câmpului întunecat. Cu aceasta, utilizatorii pot regla luminozitatea și contrastul afișajului, oferindu-le un avantaj față de dușmanii ascunși. Caracteristica Crosshairs suprapune o cruce peste ecranul jocului pentru a-și îmbunătăți scopul. Acest lucru le permite să-și împuște dușmanii cu precizie. Gama largă de culori a MateView GT oferă o experiență de vizionare uimitoare, care este fără egal.

Afișajul Huawei mateview se in rate fara dobanda acceptă modul DCI-P3, ceea ce înseamnă că poate afișa 92,1% din culorile DCI-P3. De asemenea, acceptă certificarea HDR400. Aceasta înseamnă că utilizatorii nu vor avea nicio problemă cu precizia culorii. Pe lângă gama largă de culori, ecranul este, de asemenea, destul de luminos, oferind o luminozitate maximă de 500 nits. Realizarea unei game de culori DCI-P3 de 98% este o realizare impresionantă.

Rata de reîmprospătare de 75 Hz

În plus față de rata de reîmprospătare crescută, noul afișaj acceptă AMD FreeSync pentru performanțe grafice mai bune. Suportul său rabatabil este, de asemenea, reglabil, astfel încât poate fi utilizat fie vertical, fie orizontal.

Monitorul Huawei MateView SE are un panou IPS de 23,8 inci cu o rată de reîmprospătare de 75 Hz. Panoul său acoperă 90% din spațiile de culoare sRGB și DCI-P3. În plus, acceptă precizia culorilor AMD FreeSync și Delta E 2. Monitorul acceptă montarea pe perete HDMI, DisplayPort și VESA și acceptă, de asemenea, modul E-book.

Huawei Mateview Pro vine cu un logo Huawei mai mare și un panou detașabil cu porturi. Afișajul este echipat cu două porturi HDMI 2.0 și un conector DisplayPort 1.4 de dimensiuni mari. Ecranul acceptă, de asemenea, o mufă audio de 3,5 mm și un joystick cu cinci căi pentru navigarea OSD. Rata de reîmprospătare de 75 Hz a Huawei Mateview Pro acceptă AMD FreeSync.

Huawei Mate View GT este primul monitor de jocuri. Huawei MateView GT are o rată de reîmprospătare impresionantă de 165 Hz și o configurație ultrawide curbată. Are potențial HDR10 și luminozitate peste medie. Vine chiar și cu un sistem de sunet integrat. Există multe lucruri de plăcut despre Huawei MateView GT. Raportul său larg de aspect 21:9 îl face o alegere perfectă pentru jucători.

Recomandari