Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

În prezent, când toată lumea este tot timpul într-un ritm alert și foarte multe companii au început să producă piureuri și snack-uri, de ce să alegem să gătim acasă?

Motivul numărul 1 ar fi gustul
Nimic nu are un gust mai bun decât mâncarea pregătită în casă, cu atât mai mult cea pentru bebeluși.

Are un gust mai bun pentru că este pregătită cu ingrediente proaspete.

Ajută bebelușul să experimenteze gustul adevărat al mâncării, decât produsul industrial, cu un gust artificial.

Motivul numărul 2 – textura
Posibilitatea de a putea controla grosimea unui piure este foarte importantă, mai ales în etapa în care bebelușul trece de la alimente foarte cremoase, la cele solide.

Mai mult decât atât, unii bebeluși preferă piureul mai subțire, iar alții dimpotrivă, îl vor mai gros. Pregatindu-l acasă, îl puteți personaliza după placul bebelușului.

Texturile sunt noi pentru bebeluși, la fel cum sunt și gusturile. Astfel, încercați să diversificați atât texturile cât și gusturile.

Motivul numărul 3 – proprietățile nutritive
Mâncarea produsă în casă este mai sănătoasă pentru bebeluși și o puteți pregăti după nevoile lui. Astfel, atunci când îl vedeți puțin abătut, puteți opta pentru un piure bogat în vitamina C, dacă are o carență de fier, folosiți spanac și carne de vită, iar dacă este puțin constipat, folosiți fructe precum perele, prunele sau piersicile.

Motivul numărul 4 – controlul calității
Atunci când cumpărați ingredientele și pregătiți mâncarea acasă, aveți un control deplin asupra conținutului mâncării. Nu se vor regăsi în mâncare aditivi și alte ingrediente suspicioase.

Motivul numărul 5 – optimizarea costurilor
Surprinzător sau nu, din punct de vedere buget, este cu peste 50% mai ieftin să produceți mâncarea bebelușilor acasă decât să cumpărați piureuri la borcan din magazine.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here