Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Argintul este cunoscut pentru proprietățile sale curative, fiind folosit din cele mai vechi timpuri pentru tratarea infecțiilor și vindecarea rănilor. Înainte că oamenii să aibă acces la antibiotice, se pregăteau pansamente cu argint și se înfășurau în jurul rănilor pentru a preveni infectarea lor. În zilele noastre el se folosește pentru echipamentele medicale și chirurgicale, bandaje și tot felul de loțiuni necesare în spitale.

Ce este argintul coloidal ?
Argintul coloidal reprezintă de fapt particule mici de argint suspendate în apă. El se poate achiziționă din magazine de profil, puritatea lui fiind menționată pe ambalaj. Cu cât este mai pur, cu atât calitatea lui creste.

La ce se folosește argintul coloidal ?
Soluțiile orale cu argint coloidal sunt bune pentru stimularea imunității și protejarea organismului împotriva răcelii și gripei.

Sub formă de unguent, el poate fi aplicat pe răni, tăieturi sau arsuri. Ne ajută să calmăm iritația cauzată de înțepăturile de insecte și arsurile solare.

Este ideal să cumpăram întotdeauna produse care conțin numai argint și apă purificată, astfel încât eficacitatea produsului să fie cât mai mare. Produsele care conțin mai mult de 98% particule de argint ionizate asigură o absorbție maximă a soluției și cel mai bun suport imunitar.

Aceste produse sunt vegane, nu conțin gluten și trebuie să le păstram în locuri ferite de lumina directă a soarelui.

În ultimul timp a început să fie introdus și în produse dermato-cosmetice pentru tratarea acneei sau în unele picături de ochi pentru copii, necesare pentru tratarea conjunctivitei.

Specialiștii afirmă că, folosit în cantitate mică, exact atât cât este recomandat de producător, argintul coloidal este foarte benefic pentru organismul nostru. Cu toate acestea, persoanele care observă ușoară decolorarea a pielii sau au senzație de greață, trebuie să înceteze utilizarea lui.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here