Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sistemul imunitar este cea mai puternica arma pe care o avem pentru a ne feri de diferite afectiuni de sezon. Pe langa vitamine si minerale, iata 3 trucuri care te vor ajuta sa iti intaresti sistemul imunitar.

1. Un pahar cu apa calduta

Medicii recomanda sa bem un pahar cu apa calduta in care sa stoarcem jumatate de lamaie. Acesta trebuie consumat imediat dupa ce ne trezim, dar si pe timpul zilei.

2. Periajul uscat pe tot corpul

Stim ca suna ciudat, dar periajul uscat sustime sistemul limfatic si stimuleaza vasele limfatice sa dreneze substantele nedorite catre organele care se ocupa cu procesul natural de detoxifiere. In acest sens, ai nevoie de o perie pentru corp. Incepe cu picioarele si continua spre solduri cu miscari circulare. Perieaza-te pe maini, pe piept, pe abdomen. In zona stomacului este indicat sa periem in sensul invers al acelor de ceasornic.

3. Ceaiurile din plante

Acestea sunt o metoda foarte eficienta pentru a intari sistemul imunitar. Exista numeroase plante din care poti alege, dar pune accent pe ceaiul de musetel (care combate inflamatiile), senna si aloe vera (care lupta impotriva constipatiei) si papadie (care ofera o mana de ajutor ficatului).

Recomandari