1. OneTab

Aceasta extensie va ajuta sa va organizati mai usor taburile si sa reduceti consumul de energie si date cu browserul Chrome. Cei de la OneTab spun ca, folosind aceasta extensie, consumul de memorie se reduce cu pana la 90%.

Pentru a folosi extensia, apasati pe bara de comenzi si dati buton dreapta pe Open All. Iar apoi apasati pe butonul de OneTab din dreapta sus al ecranului si acesta va capta toate taburile. Le puteti organiza apoi dupa cum va doriti, sa le deschideti pe fiecare in parte, sa le eliminati pe cele care nu le mai folositi. De asemenea puteti sa le readuceti pe cele eliminate cu functia Restore.

Descarcati extensia Chrome de AICI.

2. Disconnect

Daca va e teama ca datele dvs. pot sa fie folosite de site-uri fara acordul vostru, va recomandam Disconnect, o extensie pentru Chrome care va arata, in mod concret, ce informatii solicita paginile respective.

Aplicatia va permite sa blocati accesul la date pentru fiecare site care pretinde ca, prin urmarirea activitatii, va ofera o experienta mai rapida si pe placul vostru.

Apasand pe iconul din dreapta sus, veti vedea exact ce informatii acceseaza pagina respectiva, de la Facebook la Google Plus si Twitter. Puteti bloca inclusiv mesajele publicitare, datele din analytics si continut. Daca butoanele sunt afisate cu culoarea verde, inseamna ca accesul la date este blocat.

Descarcati extensia Chrome de AICI.

3. Avast Online Security

O alta extensie excelenta este Avast Online Security. Aceasta va permite sa verificati cat de sigure sunt site-urile de internet pe care le vizitati. Aplicatia ofera un sistem de rating pentru site-uri, pe baza contributiei utilizatorilor, astfel incat, daca un site este sigur, apare un icon verde, iar daca este periculos, afiseaza culoarea rosie.

Descarcati extensia Chrome de AICI.

Recomandari