Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Stim deja ca nu toate site-urile web sunt create dupa aceeasi reteta. Unele au un text mai mare, altele mai mic, iar in unele cazuri informatia nu incapa in pagina.

Un motiv pentru care Google Chrome este cel mai popular browser la nivel mondial se refera la numarul foarte mare de optiuni oferite utilizatorilor pentru a-si usura modul de navigare. Primeste actualizari constante, iar eventualele probleme sunt remediate foarte repede.

Ajustarea nivelului de zoom se face dintr-un singur pas

Indiferent de site-ul web pe care esti, apasa pe CTRL si + (plus) sau CTRL si – (minus) pentru a mari sau micsora dimensiunea textului din pagina. Pentru a reseta nivelul de zoom din orice pagina web, este necesar sa apesi pe CTRL + 0 (zero) pe Windows sau CMD + 0 (zero) pe Mac.

In momentul in care nivelul de zoom este ajustat, dimensiunea textului se pastreaza permanent cand accesezi site-uri web. Trucul este foarte simplu, prin urmare nu trebuie sa apelati la aplicatii sau programe care pot face acest lucru.

 

 

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here