Google chrome rapid

Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti triste pentru utilizatorii Google Chrome. Gigantul american a anuntat ca renumitul browser nu va mai functiona pe computere foarte vechi sau pe telefoane cu platforma software invechita si neactualizata.

Chrome va renunta definitiv si in totalitate sa ofere suport pentru computerele care dispun de procesoare fara SSE3 (Streaming SMID Extensions 3/ Presscot New Instructions). Concret, daca folosesti un computer cu procesor mai nou de Pentium 4 vei putea utiliza in continuare browserul.

MacBook si Android, la fel de afectate

Acelasi browser nu va mai fi disponobil pe unele modele Mac de la Apple si nici pe unele terminale Android. Pentru utilizatorii MacBook, Chrome va mai functiona doar daca terminalul ruleaza cel putin Mac OS X El Capitan (10.11). In cazul telefoanelor Android, utilizatorii trebuie sa aiba minim varianta Android 5.0 Lollipop

Chrome va înceta să funcționeze și pe anumite computere Mac de la Apple. În cazul acesta însă, la fel ca în cazul sistemului de operare Android, limitarea se va face în funcție de versiunea sistemului de operare. Dacă computerul rulează cel puțin Mac OS X El Capitan (versiunea 10.11), va putea rula în continuare și Google Chrome. Pe partea de smartphone-uri, Chrome are de mai multă vreme cerința minimă Android 5.0 Lollipop.

Cei de la Google nu au anuntat si o eventuala data de la care se va stopa furnizarea suportului pentru dispozitivele cu sisteme vechi de operare.

Citeste si

Recomandari

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here