Televizoarele Philips cu Android TV din 2019 vor include asistentul digital Amazon Alexa, care va fi prezent fie prin integrarea funcției direct pe televizoare, fie prin certificarea Works with Alexa pe televizoarele cu Android TV.

Vorbim despre televizoarele LCD din seria 6814, care opereaza cu interfata proprie Saphi. Cu asistentul digital Alexa, utilizatorii vor putea schimba canalele sau modifica volumul cu usurinta. Acestia trebuie doar sa spuna, de exemplu, „Alexa, switch TV to Animal Planet” sau „Alexa, switch TV to game console”. De asemenea, acestia vor avea acces la toate caracteristicile serviciului de voce, incluzand abilitatea de a controla dispozitivele smart home sau de a asculta stirile, avand acces la mii de optiuni, toate hands free.

Amazon Alexa poate fi accesat prin butonul special al telecomenzii care se va activa printr-un LED albastru. Tehnologia Philips Ambilight va dispune si ea de diferite efecte animate care sa identifice fazele de ascultare ale Alexa.

Televizoarele Philips Android TV din 2019 vor include sistemul de operare Android 9 Pie si telecomanda cu microfon pentru a permite accesul facil catre Google Assistant, dar vor include si certificarea Works with Alexa. Clientii care vor sa-si controleze TV-urile Android prin intermediul Alexa pot accesa optiunile vocale prin imperecherea cu un device Alexa compatibil, cum ar fi Amazon Echo. Odata ce dispozitivul este setat prin optiunea de Voice Control a Smart TV-ului, utilizatorii vor avea acces la aceleasi optiuni ca ale unui televizor care are Alexa incorporat, incluzand abilitatea de a schimba canale, gestiona dispozitive smart home compatibile si multe altele.

Recomandari