In cadrul CES 2023, Samsung a prezentat noile game de televizoare Neo QLED, MICRO LED si Samsung OLED. Pe langa televizoare, producatorul sud-coreean a prezentat si cateva produse si accesorii lifestyle.

Neo QLED

Televizoarele echipate cu aceasta tehnologie sunt disponibile in varianta 4K si 8K. Calitatea imaginii Neo QLED datorată Quantum Mini LED, este optimizata de procesorul avansat Neural Quantum, care sustine procesarea in 14 biti si procesul de AI Upscaling.

Shape Adaptive Light Conrol (control precis al luminii fara efect de inflorire) si Real Depth Enhancer Pro (inteligenta artificiala care detecteaza zonele pe care se concentreaza privirea pentru a imbunatatii profunzimea imaginii) sunt alte caracteristici care sustin calitatea inalta a imaginilor.

Neo QLED 2023 integreaza acum un panou de inalta rezolutie si propriul algoritm Samsung care alimenteaza noul Auto HDR Remastering. Tehnologia AI deep learning pentru a analiza si a aplica, in timp real, efecte HDR (High Dynamic Range) asupra continutului Standard Dynamic Range (SDR) pentru fiecare scena vizionata, transformand astfel continut SDR intr-unul mai luminos si mai viu pentru o experienta captivanta, scrie adevarul.ro.

SmartThings

Cei care folosesc deja SmartThings nu mai sunt nevoiti sa cumpere un dongle separat pentru conectarea si controlul dispozitivelor Zigbee si Thread. De anul acesta, modulul Zigbee & Matter Thread One-Chip va fi integrat direct in produsele Samsung si ofera noi functionalitati:
  • chat in grup – utilizatorii pot intra, in timp real, intr-un grup live cu alte persoane care urmaresc acelasi continut;
  • ConnecTime – preia apelurile video de pe device-urile conectate direct pe televizor;
  • vizualizare harta 3D – utilizatorii pot controla si monitoriza in mod eficient toate dispozitivele conectate.

MICRO LED si Samsung OLED

Modele din gama MICRO LED au dimensiuni de la 50 la 140 de inchi. Este bazat pe o structura modulara, iar din acest motiv este complet personalizabil in functie de nevoile fiecarui consumator. Indiferent de configuratie, televizoarele din aceasta gama au design fara rama.

Samsung OLED sunt disponibile si in dimensiuni de 55 si 65, dar si variane care depasesc 77 de inchi. Aceasta gama integreaza tehnologia Quantum Dot si procesoarele Neural Quantum care au rolul de a depsi limitarile legate de luminozitate si reprezentarea culorilor.

Pana la aceasta ora nu exista informatii referitoare la pretul televizoarelor din noile game si nici despre disponibilitatea acestora pe pietele mondiale.

Recomandari