Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Denumit Sero, televizorul cu ecran rotativ lansat de Samsung va fi disponibil in Statele Unite si Marea Britanie la un pret de aproximativ 2 000 de dolari. Ulterior ar putea fi comercializat si in celelalte zone de pe glob.

Un astfel de televizor are rolul de a usura experienta utilizatorului atunci cand este conectat la smartphone. Concret, utilizatorul poate roti ecranul televizorului din modul lanscape in modul portret sau invers.

Sero este compatibil si cu dispozitive Apple

In cazul in care esti fan Apple, nu ai de ce sa iti faci griji! Sero este compatibil si cu Iphone, dar utilizatorul trebuie sa foloseasca inainte o aplicatie pentru a putea roti ecranul televizorului si apoi sa-l conecteze prin AirPay.

Producatorul spera ca utilizatorii sa se bucure de o experienta inedita atunci cand urmaresc continutul de pe retelel sociale pe ecranul televizorului. Samsung pune accent pe gadgedturi care au un design iesit din comun. Sero nu face exceptie de la aceasta regula.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here