Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Samsung a lansat in Romania 4 noi game de televizoare. Este vorba despre gama de televizoare QLED 4K, Crystal UHD, dar si 2 game lifestyle: The Serif si The Frame. Dimensiunea acestora porneste de la 43 de inci (109 cm) si ajunge pana la 85 de inci (214 cm)

Iata care sunt tehnologiile si functiile care stau la baza televizoarelor Samsung QLED 4K:
tehnologia Al Upscaling – analizeaza automat continutul si il converteste la o rezolutie mult mai buna indiferent de sursa de provenienta;
tehnologia Quantum Dot – pune accent pe culorile vibrante atat in cadrele luminoase, dar si in cele intunecate;
functia Adaptive Picture – calitatea continutului va fi impecabila chiar daca camera in care se afla televizorul este intunecata;
functia Remote Acces – te ajuta foarte mul atunci cand lucrezi de acasa. Cu ajutorul acesteia poti accesa foarte usor continul de pe laptop sau de pe tableta;
functia Multi View – ecranul este impartit in doua parti si reda simultan continutul de pe televizor si de pe smartphone.
Functia Tap View – afiseaza continutul de pe smartphone pe ecranul televizorul prin simpla atingere a telefonului de televizor.

Samsung spune ca televizoarele care fac parte din gama Crystal UHD asigura optimizarea culorilor, iar utilizatorii pot observa cele mai mici detalii. Este important de stiut faptul ca seria Crystal UHD are de 4 ori mai multi pixeli decat rezolutia FHD.

The Serif & The Frame
Televizoarele Samsung The Serif si Samsung The Frame sunt concepute pentru persoanele care isi doresc produse ce se integreaza foarte usor in decorul locuintei, iar designul atractiv le scoate in evidenta. Aceste doua modele dispun de tehnologia QLED si de functiile pe care le-am enumerat mai sus.

The Serif

The Serif te face sa uiti de banalele televizoare, deoarece atunci cand este oprit pe ecran sunt afisate imagini din natura. Mai mult decat atat, ai optiunea de personalizare, iar pe ecranul stins vor aparea informatii precum data, ora sau stiri principale din ziua respectiva.
Culorile disponibile pentru acest model sunt: Clould White si Cotton Blue. Daca aruncam o privire peste dimensiunile disponibile, The Serif vine in 3 dimensiuni: 43 (109 cm), 49 (124 cm) sau 55 de inci (139 cm).

The Frame

The Frame aduce un contrast Dual LED si un volum al culorilor de 100%. Poate fi personalizat si in loc de ecranul negru poti alege picturi clasice celebre pe care le poti descarca din Art Store. De asemenea, in functie de spatiul unde este amplasat sau de designul locuintei poti alege o rama personalizata. The Frame vine in 3 dimensiuni: 43 (109 cm), 55 (139cm) si 64 inci (163 cm).

Samsung a primit certificari pentru noile produse. O institutie de calibru din SUA arata ca noile televizoare Samsung ”nu prezinta risc fotobiologic la expunerea luminii LED”, in timp ce alta instutie din Germania a oferit companiei certificarea pentru siguranta ochilor.
In prezent, Samsung a devenit prima companie producatoare de televizoare care primeste certificarea conform careia televizoarele sale nu prezinta niciun fel de risc fotobiologic.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here