Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Sony Reon Pocket este un aparat de aer conditionat care poate fi purtat pe sub haine pe strada si in orice loc in care oamenii se deplaseaza. Aparatul are dimensiuni reduse si nu are contact direct cu pielea utilizatorului.

Dispozitivul este controlat prin intermediul aplicatiei de pe smartphone

Se monteaza pe partea din spate a unui tricou sau a unei camasi intr-un buzunar special si poate oferi o temperatura mai mica cu 13 grade Celsius decat cea inregistrata de termometre. Dispozitivul ramane rece pe toata durata functionarii si este echipat cu un ventilator special care scoate in exterior aerul cald.

Utilizatorul poate controla temperatura prin intermediul unei aplicatii compatibila cu dispozitive iOS si Android. Mai mult decat atat, Sony Reon Pocket are si o functie de incalzire care poate fi utila in timpul iernii. Aceasta ofera o temperatura mai mare cu 8 grade Celsius decat temperatura pe care o inregistreaza termometrele.

Autonomia aparatului de aer conditionat portabil este cuprinsa intre 2 si 4 ore, iar un ciclu de incarcare completa dureaza 2 ore.

Pret si disponibilitate

Sony Reon Pocket este disponibil doar in Japonia, iar utilizatorii care isi doresc racoare la orice pas trebuie sa scoata din buzunar suma de 110 euro. Sony nu a anuntat cand va lansa acest dispozitiv si pe celelalte piete.

Dispozitivul nu poate fi purtat cu orice tricou sau camasa. Pentru a te bucura de racoarea acestui aparat portabil, este necesar sa cumparati un tricou cu buzunar dedicat care costa aproximativ 20 de euro.

Recomandari