Sony Alpha A6400 vine cu obiectiv cu montura E si aflati totul despre capabilitatile sale din randurile de mai jos.
Un prim detaliu pe care il aflam este ca aparatul foto de fata aduce multe dintre cele mai avansate tehnologii din gama de camere full-frame – asta intr-un format compact, usor si cu senzor APS-C. Este cea mai rapida camera din lume cu o viteza AF de 0.02 secunde si include tehnologiile “Real-time Eye AF”, respectiv “Real-time Tracking”.

Fotografierea continua cu urmarire AF/AE se poate realiza cu pana la 11 cadre pe secunda si aflati ca acest aparat integreaza procesorul de imagine BIONZ X de noua generatie care asigura imagini la calitate inalta si inregistrare video 4K. Primim si ecran tactil LCD cu rotire la 180 grade, fapt ce il face ideal si pentru vloggeri.

Sony A6400 ofera un sistem de autofocus cu 425 puncte si cu detectie de faza si contrast, plasate pe intreaga suprafata a imaginii si acoperind 85% din acesta. Senzorul integrat pe acest aparat este unul de 24.2 megapixeli care permite un nivel ISO de pana la 102400 cu o reducere a zgomotului excelenta in fotografii.

Aflati ca acest nou aparat foto mirrorless de la Sony va fi disponibil in Romania incepand cu luna februarie la un pret recomandat de aproximativ 5.000 lei. Poate fi achizitionat si sub forma de kit impreuna cu obiectivul SELP1650 la pretul de 5.500 lei sau impreuna cu obiectivul SEL18135 la pretul de 6.900 lei.

Recomandari