Sony Xperia 5 II este similar din punct de vedere tehnic cu Xperia 1 II. Diferenta dintre cele doua telefoane este la nivelul ecranului. In locul unui ecran imens cu rezolutie 4K, Xperia 5 II este echipat cu un display mai mic cu rezolutie Full HD.

Detalii tehnice

Xperia 5 II este dedicat iubitorilor de fotografie si gaming. Este echipat cu un ecran de 6,1” care dispune de tehnologia de reducere a efectului de Motion Blur procesor Snapdragon 865 cu modem 5G, 8 GB memorie RAM si spatiu de stocare de 128 sau 256 GB. In interior regasim o baterie de 4 000 mAh cu incarcare rapida la 18W si un sistem identic de camere cu Xperia 1 II.

Noul terminal de la Sony dispune te tehnologii de top in ceea ce priveste captura foto si video. Acesta vine cu sistemul Real-Time Eye AF, sistem care a debutat pe camerele foto Sony Alpha si care poate sa focalizeze in rafele de 20 de cadre pe secunda. De asemenea, Xperia 5 II poate sa filmeze HDR in slow motion la rezolutie 4K si 120 de cadre pe secunda

Pret si disponibilitate

Telefonul va ajunge in Romania din toamna acestui ani. Europenii care isi doresc acest terminal de la Sony vor trebui sa achite un pret de 899 de euro. Este important de mentionat faptul ca telefonul se lanseaza cu Android 10 din fabrica.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here