Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Un segment in care tehnologia avanseaza destul de rapid este si cel al televizoarelor, acolo unde vedem an de an noutati interesante, de la televizoare rulabile precum cele prezentate de catre LG si pana la modele cu diagonale gigant si rezolutii 16K. Un asemenea TV a lansat Sony de curand in Japonia si vorbim despre el mai jos.

Noul produs vine cu o diagonala de-a dreptul impresionanta, televizorul avand o lungime de 19.2 metri si o latime de 5.4 metri. Primul model din productie a fost montat in cadrul centrului de cercetare din Yokohama si se intinde intre primul si al doilea etaj al cladirii.

Rezolutia sa 16K afiseaza de 64 ori mai multi pixeli decat un panou standard 1080p, sau de 16 ori mai multi pixeli decat un display 4K. Dupa cum era de asteptat, imaginile vazute pe un asemenea display te lasa cu gura cascata, asta si pentr ca avem parte de tehnologia Crystal LED.

Continutul 16K este totusi limitat, dar Sony are un asemenea film 16K ce prezinta o rezervatie naturala. In momentul de fata costurile de productie sunt mult prea mari pentru ca un asa televizor sa fie lansat comercial catre publicul larg.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here