Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Chiar daca ne asteptam ca Sony sa prezinte si telefoane la CES 2019 si japonezii nu au livrat asta, am avut totusi parte de un lineup impresionant de televizoare high end cu rezolutie 4K si 8K. Acestea au vazut lumina zilei in Las Vegas si le detaliem mai jos.

Sony creste numarul de televizoare din cadrul gamei Master Series, pe care a inaugurat-o anul trecut la New York. In ultimele 24 de ore au debutat Sony Z9G 8K, un televizor LCD 8K, dar si A9G 4K (OLED TV), cu diagonale ce sar de 50 de inch. Z9G are doua variante: de 85 inch si 98 de inch, in vreme ce A9G are 3 versiuni: 55 inch, 65 inch si 77 inch.

Ambele serii de TV-uri noi vin cu Picture Processor X1 Ultimate, care are un algoritm special creat pentru 8K, putand analiza inteligent orice obiect din imagine. Rezultatul este un nivel impresionant de detalii si contrast. Trebuie subliniat faptul ca Sony a lansat in sfarsit primul model pentru consumatori de televizor 8K, Z9G.

Japonezii au creat si un algoritm proprietar prin care fac upscaling la content 4K spre 8K. Sony a mai inclus aici 4 difuzoare frontale, doua sus si doua jos.

Trecem la OLED-uri, unde ne intampina seria A9G, cu negru perfect, contrast excelent si unghiuri largi de vizualizare. A9G este gandit sa fie cat mai imersiv, sa para a “pluti pe perete”. Toate televizoarele noi au un mod special de vizualizare Netflix, suport IMAX si Dolby Vision/Atmos. Ruleaza Android TV.

Au mai debutat si noi modele de televizoare Sony A8G si X950G cu rezolutie 4K. Primele vin in variante de 65 si 55 inch inch, cu panou OLED, iar ultimele de la 55 la 85 inch cu LED.

Sony Bravia OLED KD-55AG9

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here