Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Criza sanitara si autoizolarea au condus la cresterea popularitatii apelurilor video, dar si a aplicatiilor de conferinte. Zoom este cel mai elocvent exemplu in acest sens. Aceasta aplicatie s-a bucurat de un succes rasunator peste noapte.

Din fericire avem o piata libera, iar Signal este cea mai noua aplicatie care isi face prezenta pe acest segment. Daca te-ai saturat de WhatsApp, Facebook, Messenger, Skype, Zoom sau Face Time, ei bine, Signal poate fi o alternativa noua.

Conversatiile sunt criptate end-to-end

Signal este o aplicatie sigura, iar dezvoltatorii sai au pus accent deosebit pe criptarea conversatiilor. De acum Signal include si posibilitatea de a efectua videoconferinte in grup. Numarul maxim de membrii in apelurile de grup este de 5 persoane. Aplicatia poate fi descarcata gratuit din AppStore sau Google Play Store.

Criptarea este efectuata end-to-end. In traducere, nimeni nu poate sa vada ce discuti sau sa te vada intr-o videoconferinta. Daca foloseai deja Signal, este important sa actualizezi aplicatia pentru a beneficia de toate noutatile sale.

 

Membrii unei conversatii se vor vedea in cadrane, similar ca in cazul multor ale aplicatii. Daca faci swipe, prim-planul se muta intotdeauna pe persoana care vorbeste.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here