Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vanish Mode este cea mai noua functionalitate introdusa de Facebook pe Messenger, Instagram si Whats App. Optiunea este deja disponobila pe majoritatea telefoanelor, deci nu ar strica sa faci update la aplicatii.

Vanish Mode functioneaza la fel pe toate cele 3 aplicatii. Dupa activarea functiei, mesajele dispar dupa ce ai inchis fereastra de chat. Poti aborda subiecte sensibile sau tabu cu prietenii tai, iar mesajele din conversatie vor disparea in 2 timpi si 3 miscari.

Activare simpla, intr-un singur pas

Pentru a activa Vanish Mode este nevoie sa deschizi fereastra de chat si sa faci un swipe in sus din tastatura. Atat! Fereastra de chat va deveni plina de emoticoane cu degetul la gura. De asemenea, utilizatorii vor primi o notificare referitoare la modul de functionare cand vor activa prima data Vanish Mode.

Pentru a dezactiva Vanish Mode este necesar sa faci swipe in sus din tastatura, la fel ca la activare. Aceasta optiune este ideala pentru utilizatorii care obisnuiesc sa stearga conversatiile imediat dupa ce au fost inchise.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here