Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Zoom este aplicatia care s-a bucurat de un succes exploziv pe perioada pandemiei. Compania trece la urmatorul nivel si lanseaza primul dispozitiv destinat conferintelor video.

Dispozitivul se numeste DTEN ME si vine cu serviciile Zoom deja instalate. In contextul in care majoritatea oamenilor si-au mutat biroul in sufragerie sau balcon, acest dispozitiv a fost lansat la momentul potrivit.

DTEN ME este echipat cu un ecran de 27 de inch, boxe, 8 microfoane si 3 camere video. Partea hardware nu este produsa de Zoom, ci este dezvoltata in parteneriat cu cei de la DTEN.

Noul device este compatibil cu conturi Zoom business, premium si gratuite. Cu un singur dispozitiv vei putea prelua apeluri video, sustine prezentari si conferinte online cu echipa de la serviciu.

Cat costa Zoom DTEN ME

Zoom DTEN ME este deja disponibil pentru comenzi, iar doritorii vor trebui sa scoata din buzunar suma de 599 de dolari. Livrarile se vor face incepand cu luna august 2020. Ramane de vazut daca noul dispozitiv va crea cel putin la fel de multa isterie cum a creat aplicatia de apeluri in timpul pandemiei.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here