Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

WhatsApp a ajuns in centrul unei situatii neplacute care i-a afectat grav imaginea si credibilitatea in randul utilizatorilor. Aceste efecte vor continua si de acum inainte, indiferent de actiunile de redresare a imaginii pe care compania le va adopta.

Este vorba despre schimbarea termenilor si conditiilor impusa de WhatsApp la inceputul anului. Utilizatorii sunt nemultumiti de faptul ca WhatsApp va livra datele personale catre Facebook in scopul monetizarii. Initial, cei care nu acceptau noile reguli nu mai puteau sa foloseasca aplicatia incepand cu data de 8 februarie 2021.

Utilizatorii au inceput sa migreze in valuri catre aplicatii ca Telegram sau Signal. Pentru a mai stopa din migratie si a nu pierde toti utilizatorii, WhatsApp a anuntat ca schimbarile vor intra in vigoare incepand cu 15 mai 2021.

In cadrul aceluiasi comunicat, reprezentatii companiei au precizat ca nu s-a dorit niciodata stergerea conturilor utilizatorilor.

Telegram si Signal, alternative mult mai sigure

Signal si Telegram sunt alternative la WhatsApp care ofera aceleasi functionalitati. Utilizatorii migreaza masiv de pe WhatsApp, iar Telegram a ajuns la performanta de a avea zilnic 25 de milioane de utilizatori noi. Saptamana trecuta, Telegram avea in total peste 500 de milioane de utilizatori la nivel mondial.

Nici Signal nu duce lipsa de utilizatori noi. In urma cu putin timp, aplicatia a avut cateva defectiuni tehnice din cauza numarului mult prea mare de utilizatori. Problema a fost remediata, iar Signal poate fi folosit fara niciun fel de problema.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here