Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Nu trebuie sa ai neaparat un televizor inteligent ca sa te poti uita la filme de pe telefon.
Nu este rau sa te uiti la filme pe tableta sau smartphone, dar parca nu e nici extrem de confortabil. Chiar daca nu ai un smart TV in casa, tot te poti conecta la el cu telefonul, ca sa te folosesti de un ecran mai mare pentru filmele si serialele tale preferate. Cum?

1. Un cablu ar fi suficient
Iti trebuie un televizor cu mufa HDMI si un cablu USB-C – HDMI pentru telefonul tau. Din acel moment, poti vedea pe televizorul tau ceea ce faci pe telefon, fara sa ai nevoie de o conexiune WI-FI sau de o parola.

2. Un gadget de streaming cum iti suna?
Daca nu vrei sa mai auzi de cabluri si adaptoare, pentru ca deja ai prea multe, atunci exista cateva dispozitive de streaming care te vor ajuta sa iti conectezi foarte usor telefonul la televizor. Poti incerca Roku Streaming Stick, Miracast ChromeCast sau AirPlay (pentru cei care au iPhone sau iPad).

Bonus: Printr-o consola

Daca tot ce vrei este sa te uiti la Netflix pe televizor, mai exista o cale prin care poti face asta, chiar daca nu ai un Smart TV, si fara sa incluzi telefonul in ecuatie.
Vei avea nevoie de o conexiune la internet si de o consola montata la TV. Nintendo Wii, Playstation 4 si Xbox One pot fi foarte simplu utilizate pentru a urmari Netflix pe televizor.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here