Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Facebook isi propune sa isi mareasca veniturile de pe urma tuturor aplicatiilor pe care si tu le folosesti: Messenger, Instagram si Whtas App. Ultima din acest sir nu a adus venituri foarte mari companiei, dar se pare ca Facebook a gasit reteta potrivita.

Cu alte cuvinte, Whtas App se transforma intr-o platforma de shopping. Utilizatorii vor putea comanda diverse produse direct din ferestrele de chat. Modelul aplicat pe Instagram va fi transferat si pe Whats App, iar companiile vor putea vinde produse direct in aplicatie. Inca nu se stie de cand se va intampla acest lucru, dar este cert ca aceasta schimbare se va implementa candva. Mai mult decat atat, vara aceasta au tot circulat zvonuri in mediul online conform carora Whats App va deveni o platforma de shopping.

Reclamele ajung si pe Whats App

Experienta de utilizare a aplicatiei se va schimba, iar pentru unii utilizatori are sanse mari sa devina neplacuta. De exemplu, cei care folosesc aplicatia vor primi diverse mesaje de marketing de la companii, se vor lovi de foarte multe reclame si campanii de promovare.

Facebook s-a convins ca reclamele si mesajele de marketing nu reprezinta o problema care sa-i alunge din utilizatori de pe platforme. Acelasi lucru s-a intamplat si pe reteaua proprie, dar si pe Instagram, iar oamenii nu si-au sters conturile de acolo.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here