Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Instagram a anuntat ca va adauga o noua sectiune in cadrul platformei sale. Este vorba despre sectiunea de Shopping care este destinata creatorilor de continut. Acestia vor putea sa-si vanda produsele postand direct in noua sectiune a aplicatiei.

Aceasta idee a fost generata de criza sanitara. Noua sectiune de pe Instagram are rolul de a facilita vanzarea produselor sub restrictiile de carantina.

Cum functioneaza Instagram Shopping

Instagram Shopping va fi disponibil incepand cu luna iulie 2020. Compania impune o serie de criterii de eligibilitate. Nu se cunoaste numarul de urmaritori pe care un creator de continut trebuie sa il aiba pentru a putea vinde. Conturile creatorilor de continu trebuie sa dovedeasca ca sunt reale si de incredere si nu ar fi exclus ca acestea sa primeasca o bifa speciala in urma unor verificari de securitate si autenticitate.

Cei care isi vor vinde creatiile sunt nevoiti sa isi eticheteze produsele pe Instagram si sa ataseze link-uri care conduc spre un singur site web, ca si platforma de tip online store.

Instagram Shopping a aparut prima data in 2016 si a fost destinata exclusiv celebritatilor si marilor influenceri. Aceasta optiune de vanzare a propriile creatii o ofera si Youtube, dar cu o conditie: sa aiba domiciliul in Statele Unite.

Aceasta idee a fost generata de criza sanitara. Noua sectiune de pe Instagram are rolul de a facilita vanzarea produselor sub restrictiile de carantina. Din luna iulie 2020, Instagram Shopping devine disponibila si pentru micii creatori de continut.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here