Dupa Netflix, acum este randul celor de la Disney+ sa lanseze un abonament mai ieftin cu reclame. Deocamdata, noul plan tarifar este disponibil doar in SUA, dar oficialii companiei dau asigurari ca va fi extins si in alte regiuni. Cu alte cuvinte, vor fi afisate reclame inaintea unui film sau in timpul redarii acestuia.

De la Basic la Premium

Pana acum, Disney+ oferea un singur abonament. Acesta devine „Premium” si include vizionarea fara reclame, dar si descarcarea filmelor pe dispozitive pentru a putea fi redate offline. Noul abonament „Basic” costa 7,99 dolari americani, mai ieftin cu 3 dolari decat cel Premium. Compania care detine platforma de streaming spune ca noul plan tarifar mai ieftine ofera acces la aceleasi filme si seriale din categoriile Disney, Pixar, Marvel, Star Wars si National Geographic. Continutul poate fi redat la aceeasi calitate, la rezolutie 4K si chiar formate avansate precum HDR.

„Lansarea de astazi marcheaza un moment important pentru Disney+ si pune inaintea clientului posibilitatea de a alege. Cu oferta de servicii sustinute de reclame, putem oferi o mai mare flexibilitate consumatorilor pentru a se bucura de continutul cuprinzator si povestile incredibile de la The Walt Disney Company”, a declarat Michael Paull, presedintele diviziei Disney Direct to Consumer.

Formula castigatoare

Crearea unor abonamente mai ieftine cu reclame pare sa fie o formula castigatoare pentru platformele de streaming. Peste ocean, Netflix si HBO Max ofera deja astfel de planuri tarifare. La ora actuala, in Romania nu este disponibil niciun abonament Basic cu reclame pe una dintre aceste platforme.

 

Cum ti se pare noul plan tarifar de la Disney+?

Recomandari