Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

In ultimele zile cantitatea de stiri despre viitoarele televizoare pregatite pentru debut in cadrul CES 2019 a inceput sa creasca chiar considerabil. Astazi la scurt timp de la aflarea vestii ca Samsung vrea sa simplifice procesul de conectare al PC-ului la televizoarele smart, descoperim ce alte schimbari vor aduce dispozitivele sud-coreenilor la pachet.

Ei bine, se vehiculeaza ca Samsung va aduce Google Assistant pe viitoarele sale televizoare smart din 2019 si asta din cauza lui Bixby. Dupa cum probabil stiti, sud-coreenii au un asistent virtual si anume Bixby prezent pe multe telefoane, dar care nu se ridica la inaltimea lui Google Assistant.

Motivul pentru care Samsung nu va instala Bixby pe televizoarele sale din 2019 este acela ca asistentul sau propriu nu are o integrare prea fericita cu aceste dispozitive, singura functie oferita fiind aceea de a controla playback-ul video. Inca nu este clar daca Google Assistant va ajunge si pe televizoarele Samsung mai vechi, dar ne vom convinge de acest detaliu in cadrul CES 2019 care are loc la inceputul lunii viitoare.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here