Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

LG Electronics a prezentat la CES 2019 primul televizor pliabil din lume. Modelul LG Signature OLED TV R (65R9) redefineste televizorul printr-o forma variabila, posibila doar prin tehnologia OLED care se poate rula. Ofera si o calitate de neegalat a imaginii si sunetului.

LG Signature OLED TV R
De la inceputul erei moderne, dimensiunile ecranelor de televiziune au crescut constant, pe masura ce s-a imbunatatit rezolutia si consumatorii au cerut o experienta de vizionare mai captivanta. Compromisul a fost sub forma unui dreptunghi mare si negru ce domina camera cand nu era folosit. Chiar si televizoarele mai avansate cu proiectie n-au putut niciodata oferi contrastul sau negrul profund cerut de consumatori. In efortul de a face televizoarele mai mai putin evidente, producatorii au intrat intr-o cursa de a crea ecrane din ce in ce mai subtiri, concentrandu-se pe crearea unui design cat mai discret cu putinta.

Prin introducerea de anul trecut a modelului Signature OLED TV W, LG a deconstruit conceptul traditional de televizor, concentrandu-se pe simplitatea ecranului. Numit si „televizorul-tapet”, LG a dovedit ca un televizor poate oferi performanta, subtilitate si frumusete in acelasi timp. Cea mai recenta realizare LG duce acest concept la un nivel cu totul nou. Un televizor cu un ecran care pare sa apara si sa dispara ca prin magie, o inovatie revolutionara ce pare sa sfideze logica. Litera „R” din noul nume inseamna crearea unei revolutii in domeniul home entertainment si redefinirea spatiului prin abilitatea sa de a se ridica si a se rula la o simpla atingere de buton.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here