Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Tehnologia nu bate pasul pe loc. Astazi aproape orice obiect banal s-a transformat intr-unul inteligent. In contextul crizei sanitare, LG a anuntat ca va lansa un purificator de aer ce poate fi purtat ca masca de protectie.

PuriCare LG este denumirea dispozitivului care va inlocui mastile de protectie spre finalul anului 2020. Acesta utilizeaza doua filtre Total Care – similare cu filtrele HEPA folosite de purificatoarele de aer casnice ale companiei.

Purificatorul de aer este echipat cu un senzor respirator si ventilatoare duale cu 3 viteze. Respectivul senzor este conceput de LG care permite persoanei care il poarte sa respire aer curat. Senzorul respirator detecteaz ciclul şi volumul respirator al persoanei care il poarta si ajusteaza ventilatoarele duale. Ventilatoarele accelereaza automat pentru a ajuta la inspiraţie şi incetinesc pentru a reduce rezistenta in timpul expiratiei.

Carcasa este echipata cu lumini UV-LED care au rolul de a ucide agentii patogeni. Aplicatia ThinQ ii va notifica pe utilizatori atunci cand filtrele necesita sa fie schimbate.

Potrivit pentru orice utilizator

PuriCare LG are un design ergonomic si a fost conceput astfel incat sa se potriveasca pe fata tuturor persoanelor. Device-ul este echipat cu o baterie de 820 mAh ceea ce inseamna ca PuriCare LG poate fi utilizat timp de 8 ore in modul economic sau 2 ore in modul intensiv.

Cat costa PuriCare LG

PuriCare LG va fi prezentat publicului in luna septembrie in cadrul evenimentului IFA 2020. Pana acum nu exista date exacte cu privire la pretul acestui produs si nici la pretul filtrelor consumabile.

Ramane de vazut daca oamenii vor opta pentru ”o masca de protectie inteligenta” sau daca vor ramane fideli mastilor clasice de protectie.

Sursa: adevarul.ro

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here