Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

LG Electronics a sosit in cadrul targului CES 2019 cuun urias televizor cu diagonala de 88 inch si rezolutie 8K despre care va vorbim mai multe in randurile urmatoare. Este flagship-ul companiei la ora actuala si aduce si o tehnologie speciala audio.

Este vorba despre Crystal Sound, o tehnologie care permite integrarea boxelor direct in panoul de ecran OLED care are rol de membrana. O serie de puncte aflate pe suprafata panoului sunt astfel capabile sa genereze vibratii si ulterior sa reproduca un sunet de calitate.

Pe langa design-ul fara muchii pe care aceasta tehnologie il faciliteaza, mai avem parte de un avantaj, acela ca experienta de vizionare este mai imersiva pentru ca sunetul vine direct din plan central, din ecran si nu din lateral sau spate precum se intampla cu multe televizoare actuale.

Exista aici si efect Dolby Atmos 3.2.2, un procesor Alpha 9 Gen 2, Google Assistant, HDR si sistem de reducere a zgomotului imaginilor. Pe langa acest model, sud-coreenii au introdus oficial si seriile de televizoare OLED Z9, OLED W9, OLED E9, respectiv OLED C9.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here