Pompa de căldură este dispozitivul care permite utilizarea energiei termice a aerului, a apelor subterane sau a subteranului în scopul încălzirii unor spatii și / sau a preparării apei calde. Pompa de căldură colectează căldura din aerul exterior sau din sol și o direcționează în clădire. În funcție de sursa de energie termică, pompele de căldură sunt împărțite în următoarele tipuri: „apă subterană”, „apă-apă”, „aer-apă” și „aer-aer”.

Principalele criterii care determină eficiența pompei de căldură sunt coeficientul de performanță sau COP (din termenul din limba engleza “coefficient of performance”). Acesta reflectă corelația energiei termice generate cu energia electrică utilizată. Cu cât este mai mare COP, cu atât este mai eficientă pompa de căldură – adica utilizează mai puțină energie electrică, cu o productivitate mai bună.

Pompele de caldura – un drum sigur catre independenta energetica

Recent, in tara noastra s-au anuntat cresteri semnificative de pret pentru energia electrica – peste 16%! Costurile tot mai mari ale energiei te pot lăsa cu mari semne de intrebare si cu gauri in buget. Nu trebuie să fie așa când poți alege „un confort maxim, in locuinta” fără niciun fel de compromis! Un sistem de pompe de căldură Heliotherm vă poate aduce performanțe maxime printr-un sistem de încălzire ce foloseste energie regenerabilă. Fie că sursa este aerul, apa sau căldura geotermală, pompele de căldură Heliotherm conving cu o calitate și un design mai ridicat decat al competitorilor.

Tot mai multi romani aleg pompele de caldura Heliotherm – vezi aici oferta Pro Win Tec, distribuitor autorizat in Maramures.

Foloseste-te istet de toata energia pe care ti-o ofera natura

Adevăratele obiective pentru un sistem modern de pompe de căldură depășesc cu mult simpla nevoie de încălzire a locuintei. De exemplu, un sistem Heliotherm iti oferă nu doar pregătirea apei calde sanitare, răcirea opțională, ci și o integrare inteligentă a modulelor fotovoltaice. Ai un afișaj cu control tactil de înaltă rezoluție, care iti oferă acces convenabil din întreaga lume la sistemul tau de energie Heliotherm.

Tot mai multi europeni aleg aceste sisteme gratie:

  • Cheltuielilor de intretinere mici
  • Recuperarii rapide a investitiei
  • Folosirii  energiei renegerabile
  • Eliminarii gazelor toxice emise prin ardere
  • Sigurantei crescute
  • Marimii mici
  • Izolarii fonice de exceptie
  • Functionarii fara nevoia de supraveghere
  • Duratei extinsa de viata

PWT – Servicii si produse practice, moderne si performante pentru incalzire si racire

Ai intr-un singur loc cele mai avansate solutii de incalzire sau racire, prin servicii si produse dedicate de configurare si montaj pompe de caldura, incalzire in pardoseala, panouri solare, pentru constructii rezidentiale sau industriale. Scopul PWT este de a promova clientilor tehnologia viitorului precum energia regenerabila si energia “verde”, fiind in topul firmelor care comercializeaza si executa lucrari cu pompe de caldura si panouri solare, atat in instalatii civile cat si in cele industriale.

Recomandari