Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Noul televizor produs de Samsung are o diagonala de 146 inci (370 cm) si acopera aproape in intregime un perete.
Samsung a prezentat uriasul televizor ca fiind „ecranul viitorului”. Compania mizeaza pe o noua tehnologie deosebita, microLED modular, care se va regasi pe acest gadget.

Astfel, ecranul poate fi adaptat la orice tip de spatiu, pentru scopuri multiple. Spre exemplu, poate fi programat sa afiseze o imagine statica si sa se integreze perfect in design-ul oricarei camere.

Totoata, aceasta tehnologie poate oferi un contrast foarte bun al imaginii si surprinde chiar si cele mai mici detalii. Potrivit celor de la Samsung, noul televizor poate produce imagini HDR10+, cu o calitate a culorii de doua ori mai buna ca orice alt televizor cu LED.

Gadgetul nu este gandit pentru consumatorul de rand, ci pentru salile de conferinte sau pentru cei care isi pot amenaja in casa un home cinema. Primul televizor de acest fel a fost prezentat la targul de tehnologie CES 2018.

Deocamdata nu stim cat va costa uriasul televizor, nici cand va deveni disponibil. Expertii spun insa ca pretul va ajunge probabil la zeci de mii de dolari, scrie Business Insider.

Samsung va oferi mai multe informatii despre acest televizor in martie 2019, cand va organiza un eveniment pentru presa.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here