Castile HUAWEI FreeBuds 3i se remarca prin design-ul similar lui Apple AirPods Pro si prin pretul accesibil. Mai mult de atat, aduc la pachet si anulare activa a zgomotului de fond (ANC).

Noile casti wireless adopta un look apropiat de cel al castilor AirPods Pro, astfel ca sunt usor inclinate si dispun de dopuri din silicon. Pe fiecare casca vom gasi un sistem de 3 microfoane, doua dintre acestea fiind indreptate spre exterior iar un altul spre interior. Astfel se imbunatateste calitatea in apeluri si sunetul devine clar.

Mai mult de atat avem parte aici si de anulare activa a zgomotului de fond (ANC) pana la 32dB. Castile Freebuds 3i include control tactil, astfel ca la o apasare mai lunga pe una dintre casti vom activa sistemul ANC. Printr-un dublu tap vom reda muzica sau da pauza, dar si raspunde/incheia un apel.

In cutie primim 4 dopuri din silicon de diferite dimensiuni si aflati ca aceste casti au certificare IPX4. De asemenea, primim drivere dinamice de 10mm si o cutiuta de purtare/incarcare. Autonomia este de 3h 30m in regim de playback audio sau 2.5h in regim de apeluri.

Folosind cutia de incarcare autonomia creste cu extra 14.5 ore la playback, respectiv 10.5 ore la apeluri. Huawei Freebuds 3i sosesc pe alb sau negru la un pret de doar 89.90 euro.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here