Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Vesti triste pentru fanii Volkswagen Passat! Producatorul nemtesc a anuntat ca va scoate din productie celebrul sedan. Initial, constructorul a dorit sa mute productia Passat de la uzina din Emden intr-o noua fabrica pe care urma sa o dezvolte in Turcia.

Intre timp, nemtii au renuntat la Turcia din cauza conflictelor cu Siria, dar si din motive economice. In schimb, Volkswagen investeste 1 miliard de euro pentru a moderniza fabrica din Bratislava unde va transfera productia modelului Skoda Superb care se construieste in Cehia.

Passat nu mai are loc in portofoliul Volkswagen

Teoretic, Passat ar fi trebuit sa se produca in Slovacia pentru a face loc modelelor ID electrice in uzinele din Germania. Intre timp, nemtii s-au sucit si au decis sa opreasca definitiv productia acestui model care a fost considerat mult timp cel mai de succes model din portofoliul Volkswagen. In concluzie, Passat se va produca pana in anul 2023, dupa care acest model va parasi definitiv liniile de productie.

Unele zvonuri noteaza ca versiunea break va ramane pe piata si va primi si o noua generatie in contextul in care SUV-urile primesc cea mai multa atentie la ora actuala.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here