Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

Volkswagen ID.3 este unul dintre automobilele care candideaza pentru titlul Masina Anului 2021 in Romania. Hatch-ul nemtesc este considerat viitorul brandului si vine cu standarde inalte de sustenabilitate.

Probabil nu stiai, dar productia acestui model este realizata fara niciun fel de emisii in atmosfera, deci masina ajunge cu amprenta neutra de carbon pe mana soferilor.

1. 5 stele la testele Eruo NCAP

La capitolul siguranta hatch-ul nemtesc a obtinut 5 stele. ID.3 a primit ratinguri grozave la toate criteriile cum ar fi protectia pasagerilor adulti, a copiilor sau a utilizatorilor vulnerabili. De asemenea, sistemele de siguranta cu care masina vine echipata au obtinut punctaj maxim.

2. Record de autonomie

Probabil te-ai cam obisnuit ca atunci cand un producator auto lanseaza un model electric, autonomia sa fie sub asteptarile tale. Ei bine, Volkswagen ID.3 ofera o autonomie de 531 de kilometri, un record absolut. Hatch-ul electric a parcurs cu o singura incarcare completa distanta dintre Zwickau si Schaffhausen (Elvetia). Autonomia oficiala este de 420 de km (WLTP), dar acest reper a fost depasit cu 100 de kilometri.

3. Construit intr-o ”fabrica verde”

Volkswagen a investit aproximativ 1,2 miliarde de euro in fabrica de la Zwickau. Aici vor fi produse 6 modele care bazate pe platforma MEB. Angajatii de la Zwickau au obtinut calificare de specialitate pentru a lucra cu tehnologie bazata pe voltaj superior. Cu alte cuvinte, productia de automobile se face cu zero emisii in atmosfera.

4. Baterii cu energie verde

Fabrica de la Zwicckau utilizeaza surse regenerabile de energie, iar bateriile sunt produse cu energie verde. Volkswagen investeste masiv in proiecte de protectie a mediului, precum cel de ocritire a Padurii Katingan Metaya. Constructia fara emisii a unor automobile nepoluante este principalul scop al constructorului in urmatorii ani.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here