Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

După ce toată lumea s-a concentrat pe ritualuri de îngrijire a tenului, datorate purtării măștii pe termen mediu și lung și ne-am machiat discret numai pentru a participa la întâlnirile de pe Zoom, în vara aceasta tendința în materie de make-up este una îndrăzneață și jucăușă. Artiștii în make-up au căutat prin aceasta să aducă un suflu nou, optimist, în concordanță cu zilele calde care vor veni.

În privința tenului, tendința este să aplicăm un machiaj minimalist, care pur și simplu să pună în valoare frumusețea naturală a pielii. Astfel, spunem adio aspectului de mască al tenului încărcat cu straturi interminabile de fond de ten.

Ochii trebuie puși în valoare cât mai mult. Culorile folosite pentru machiajul ochilor trebuie să fie cât mai deschise și mai luminoase. Vedetele sunt liniile multicolore care urmăresc forma pleoapei și se termină la coada ochiului pentru a crea un efect interesant și adăugând textură.

În privința buzelor, culorile preferate în această vară sunt roz, roșu îndrăzneț, corai, într-un cuvânt, culori jucăușe. Textura rujului poate fi una mată sau puternic pigmentată, neapărat rezsistente la transfer.

Dacă v-ați dorit vreodată să vă lăsați sprâncenele să crească în voie, acum este momentul. Vara aceasta sprâncenele sunt îndrăznețe și sunt puse în valoare de genele false, lungi și bine definite.

Vara aceasta spunem “NU” clasicului eye liner negru și îmbrățișam nuanțele de albastru marin! Sezonul acesta renunțăm la smokey eyes și strălucire, ne lăsăm pielea să respire și ne punem în valoare frumusețea naturală.

Vezi si

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here