Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

O masina ingrijita corespunzator va atrage mereu toate privirile celorlalti soferi. Automobilele sunt supuse zilnic la zgarieturi, lovituri de pietre sau alte urme de uzura. Aceste lucruri se pot remedia cu ajutorul unui tratament de protectie a caroseriei.

Exista multe variante de tratamente pentru caroserie, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Acum depinde de tine si de masina ta. Daca masina ta sta in garaj sau circuli foarte rar cu ea, nu prea este rentabil sa investesti bani in asa ceva. In caz contrar, nu ar strica sa o rasfeti din cand in cand.

Ce variante de tratamente poti alege pentru masina ta?

Cel mai ieftin tratament este cel oferit de spalatoriile auto, adica cel de protectie cu ceara. Preturile sunt foarte accesibile, adesea soferii platesc 10 lei in plus pentru acest tratament pe langa sesiunea de spalare.
Sunt tratamente pe care le poti face si tu acasa. Acestea au nevoie de un timp in care sa isi faca efectul, deci, vei avea nevoie de un garaj pentru a evita contactul cu particulele de praf. Acestea costa cateva zeci de lei.
Tratamentele profesionale difera de la o masina la alta si pot costa de la cateva sute de euro la cateva mii. Acestea protejeaza caroseria mai multi ani, iar daca vei dori sa vinzi masina, acest lucru poate fi un avantaj.

Ceara – cea mai folosita metoda

Ei bine, prima varianta care este si cea mai ieftina este si cea mai folosita de majoritatea soferilor. Acestia prefera sa nu isi bata capul cu substante scumpe, iar la fiecare spalare a masinii opteaza pentru o lustruire cu ceara.

In concluzie, orice tratament pentru caroserie are acelasi scop: sa protejeze vopseaua si caroseria. Ca orice produse, aceste substante pot sa ofere rezultate indelungate sau nu, totul depinde de tipul de produs pe care il alegi.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here