Cel mai scump iPhone 12 este mai scump decat ai putea sa iti imaginezi. Caviar este un producator rusesc de bijuterii, iar in ultimii ani s-a reprofilat si pe telefoane personalizate. iPhone 12 Pro si 12 Pro Max fac parte din seria razboinicilor si sunt realizat cu materiale pretioase.

Sunt 4 patru variante disponobile: Knight, Viking, Samurai si Assassin. Pe langa acestea, producatorul ofera inca 2 variante in eiditie limitata, Zulfiquar si Imperator, lucrate atent cu pietre pretioase.

4 variante disponobile in 99 de exemplare fiecare

In fiecare an am tot vazut in magazinele online telefoane personalizate la preturi exorbitante. Cele 4 variante sunt foarte asemanatoare. Knight este realizat din titan cu textura ce te trimite cu gandul la armura unui cavaler. Assassin este facut din titan si carbon in culori inchise cu motive de marmura si un varf rosu care sugereaza o pata de sange pe ceea ce pare a fi lama unei sabii. Viking beneficiaza de titan si piele naturala de lup, iar Samurai are insertii de marmura rosie pe langa carcasa de titan.

Fiecare dintre aceste terminale de lux este disponobil doar in 99 de unitati. Daca iti doresti un astfel de iPhone, va trebui sa iti pregatesti serios portofelul. De exemplu, un iPhone 12 Pro cu 128 GB spatiu de stocare porneste de la 5490 de dolari, iar un 12 Pro Max de 512 GB poate costa chiar 6720 de dolari.

2 variante exclusivite disponibile in 19, respectiv 7 unitati

Varianta Zulfiquar este decorat cu insertii de aur, titan, marmura verde si doua rubine care sugereaza doua picaturi de sange. Acest model este produs numai in 19 exemplare, iar preturile pornesc de la 29 690 de dolari si pot ajunge pana la 30 920 dolari.

Editia Imperator este disponobila numai in 7 unitati si este facuta dintr-un pilum real. Carcasa este confectionata din aur, iar zonele rosii de pe spate sunt din piele de vitel. Doritorii vor trebui sa plateasca 46 460 dolari pentru varianta 12 Pro de 128 GB si 47 690 dolari pentru 12 Pro Max cu 512 GB spatiu de stocare interna.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here