iPhone 12 Mini a fost unul dintre cele mai asteptate modele de telefoane in ultimii ani. Acesta a fost lansat pentru utilizatorii care isi doresc un telefon micut si compact, dar puternic si performant. Se pare ca Apple nu a tras lozul castigator cu 12 Mini.

Un analist din cadrul JP Morgan sustine ca Apple va renunta sa mai produca iPhone 12 Mini, iar din trimestrul 2 al anului 2021, micul terminal sa iesi definitiv de pe liniile de productie.

iPhone 12 Mini nu a atins vanzarile scontate, iar pana la ora actuala Apple nu a prezentat niciun punct de vedere oficial. Zvonurile vin din partea unor furnizori ai gigantului din Cupertino care se ocupa cu asamblarea terminalelor pe linia de productie.

iPhone 12, aproape pe urmele 12 Mini

Nici iPhone 12 nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor Apple, desi pare foarte greu de crezut si acest terminal intra intr-un proces de reducere a productiei. Cu alte cuvinte, productia iPhone 12 Mini se reduce cu 11 milioane de unitati, iar cea a lui iPhone 12 cu 9 milioane de unitati. Ulterior, Apple va opri definitiv productia 12 Mini, insa modelul se va mai comercializa pana la epuizarea stocurilor.

Sunt sanse extrem de mari ca modelul Mini sa lipseasca din noua serie de iPhone-uri pe care Apple o va lansa in toamna. In orice situatie exista si lucruri pozitive. In cazul de fata, Apple va mari productia pentru modele 12 Pro (+ 2 milioane de unitati) si 12 Pro Max (+ 11 milioane de unitati), dar si pentru iPhone 11 (+8 milioane de unitati).

iPhone 12 Mini a atins doar 6% din cota de vanzari. Avand in vedere ca Apple creste productia seriei Pro, deci a terminalelor mai scumpe, sunt sanse mari ca acest lucru sa se vada, mai tarziu, in profitul companiei.

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here