Cumpara online folosind link-urile de afililiere si vei ajuta dezvoltarea acestui website fara niciun cost suplimentar pentru tine: eMAG, PCGarage, evoMag, Vexio, QuickMobile, Flanco, FashionDays, ABDComputer

iPhone 12 are toate sansele sa scrie istorie pe piata telefoanelor inteligente. Vanzarile seriei noi de terminale Apple depasesc cu mult asteptarile dupa 2 saptamani de la lansare. Apple a majorat volumul comenzilor trimise partenerilor din China cu aproximativ 2 milioane de unitati.

iPhone 6/ 6 Plus → recordul absolut de vanzari Apple

Analistii de la Cinda Securities estimeaza o cerere pentru iPhone 12 de aproape 80-85 de milioane de unitati. Per total, intre 230 si 240 de milioane de unitati ar putea fi livrate pe parcursul anului 2021.

Mai mult decat atat, Apple are toate sansele sa depaseasca recordul de vanzari de 222,4 milioane de unitati livrate, stabilit cu generatia iPhone 5/ 6 Plus. In perioada de precomanda, Apple a inregistrat undeva intre 7 si 9 milioane de solicitari pentru iPhone 12/ 12 Pro. Aceiasi analisti sustin ca vanzarile cele 2 modele vor reprezenta undeva la 60-70% din totalul vanzarilor, iar 12 Pro Max si 12 Mini vor atinge doar 15-20%.

Citeste si

Recomandari

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here